Ξεσπά ο Λάκης Γαβαλάς – «Αν έβλεπα τον Τρύφωνα Σαμαρά θα του έλεγα ότι είναι χαζός που ασχολείται με τέτοια πράγματα»

09:54 - 23/05/2020

Αποκαλυπτικός και ειλικρινής, όπως τον έχουμε συνηθίσει, ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο “Secret” για […] The post Ξεσπά ο Λάκης Γαβαλάς – «Αν έβλεπα τον Τρύφωνα Σαμαρά θα του έλεγα ότι είναι χαζός που ασχολείται με τέτοια πράγματα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Γαβαλάς: Αν έβλεπα τον Τρύφωνα Σαμαρά θα του έλεγα ότι είναι χαζός που ασχολείται με τέτοια πράγματα

Για όλους και για όλα μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “Secret”. Τι ετοιμάζετε αυτή την περίοδο; Σταμάτησε το «My style rocks» για τώρα. Θα συνεχίσω και στον νέο κύκλο και θα είμαι κανονικά κριτής όπως πριν, με τη συμφωνία που έχω κάνει. Θα ξεκινήσουμε γυρίσματα για τον νέο κύκλο ή τον Ιούλιο ή τον Σεπτέμβριο. Επανέρχομαι με τα ρούχα μου «.lak», όπου έχω κάνει συμφωνίες με e-shop και με χονδρικές. Ωστόσο, έχω και προτάσεις για διάφορες συνεργασίες. Ακόμα και για θεατρικά, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν πρέπει να μπω σε συζητήσεις. Φοβάστε τον κορονοϊό; Φοβάμαι μήπως γίνει πιο σπουδαίος από εμένα. Προς το παρόν, τον έχω κατατροπώσει… Παραμένω σπουδαίος εγώ! Ποια είνα

Διαβάστε το στο thestival.gr

Αν έβλεπα τον Τρύφωνα Σαμαρά θα του έλεγα ότι είναι χαζός

Ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής μίλησε στο “Secret” για όλους και για όλα Ποια είναι η γνώμη σας για τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα; Είναι φοβερός. ......Μου θυμίζει δημόσιο υπάλληλο..... Εχει α και ω και δεν στέκεται στο γ και στο ζ Για τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, ποια

Διαβάστε το στο madata.gr

Ο Λάκης Γαβαλάς «ξαναχτυπά»: «Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι χαζός που κάθεται και ασχολείται μαζί μου»

Για τον Τρύφωνα Σαμαρά μίλησε για ακόμα μια φορά ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς σε συνέντευξή του. Τι ετοιμάζετε αυτή την περίοδο; Σταμάτησε το «My style rocks» για τώρα. Θα συνεχίσω και στον νέο κύκλο και θα είμαι κανονικά κριτής όπως πριν, με τη συμφωνία που έχω κάνει. Θα ξεκινήσουμε γυρίσματα για τον νέο κύκλο ή τον Ιούλιο ή τον Σεπτέμβριο. Επανέρχομαι με τα ρούχα μου «.lak», όπου έχω κάνει συμφωνίες με e-shop και με χονδρικές. Ωστόσο, έχω και προτάσεις για διάφορες συνεργασίες. Ακόμα και για θεατρικά, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν πρέπει να μπω σε συζητήσεις. Φοβάστε τον κορωνοϊό; Φοβάμαι μήπως γίνει πιο σπουδαίος από εμένα. Προς το παρόν, τον έχω κατα

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ο Λάκης Γαβαλάς για τον Τρύφωνα Σαμαρά: Αν τον έβλεπα θα του έλεγα ότι είναι χαζός που κάθεται και ασχολείται με τέτοια πράγματα.

Συνέντευξη στο Secret έδωσε ο Λάκης Γαβαλάς  και μεταξύ άλλων μίλησε για την πρόσφατη κόντρα του με τον Τρύφωνα Σαμαρά. Τον τελευταίο καιρό γίνεται χαμός με εσάς και τον Τρύφωνα Σαμαρά μετά την κριτική που του ασκήσατε για την εμφάνισή του και τα μαλλιά του στο talent show όπου συμμετέχει. Υπάρχει κόντρα; Εκανα μια βλακεία, διότι δεν διευκρίνισα από την αρχή ότι έχω να κάνω με έναν Στέφανο Βασιλάκη, που του είχε φτιάξει τα μαλλιά. Τον οποίο και είχα επιλέξει ως συνεργάτη. Εγώ αγαπώ τον Στέφανο. Είναι μια δουλειά που την κάνει από το «α» έως το «ω»,...

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο