Παρασκευάς Μπουμπουράκας – Το μοντέλο που διαπρέπει στο εξωτερικό έχει πρόταση για το GNTM

13:54 - 23/05/2020

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και την Άννα Πρέλεβιτς μίλησε ο Παρασκευάς Μπουμπουράκας, top model που διαπρέπει στο εξωτερικό. Όπως αποκάλυψε […] The post Παρασκευάς Μπουμπουράκας – Το μοντέλο που διαπρέπει στο εξωτερικό έχει πρόταση για το GNTM appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παρασκευάς Μπουμπουράκας: Το μοντέλο που διαπρέπει στο εξωτερικό έχει πρόταση για το GNTM (VIDEO)

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και την Άννα Πρέλεβιτς μίλησε ο Παρασκευάς Μπουμπουράκας, top model που διαπρέπει στο εξωτερικό. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, έχει δεχτεί πρόταση για να είναι στο νέο κύκλο του GNTM. «Το μόντελινγκ ήταν το εισιτήριο για να φύγω από το χωριό μου και να υλοποιήσω τα όνειρά μου. Η καμπάνια που έκανα με τη Ζιζέλ για γνωστή εταιρεία μού άνοιξε πολλές πόρτες στο εξωτερικό. Η Ζιζέλ τρώει τσιπς και καραμέλες στα backstage των φωτογραφίσεων. Δεν υπάρχουν ανήθικες προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο στο μόντελινγκ. Δεν έρχεσαι καν σε επαφή με τον σχεδιαστή. Υπάρχει μόντελινγκ στην Ελλάδα. Είναι ένα σκαλοπάτι για να μαζέψεις εμπειρίες και να φύγεις για το εξωτερικό. Έχω δεχτεί πρότ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο