Ο Στέλιος Κρητικός στο “Μαζί σου” – Η δύσκολη περίοδος του χωρισμού και η σχέση με τα παιδιά του
17:45 - 24/05/2020
Στο πλατό της εκπομπής “Μαζί σου” βρέθηκε ο Στέλιος Κρητικός μαζί με τους δυο γιους του. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, […]
The post Ο Στέλιος Κρητικός στο “Μαζί σου” – Η δύσκολη περίοδος του χωρισμού και η σχέση με τα παιδιά του appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέλιος Κρητικός: Η δύσκολη περίοδος του χωρισμού και η σχέση με τα παιδιά του (VIDEO)
Στο πλατό της εκπομπής “Μαζί σου” βρέθηκε ο Στέλιος Κρητικός μαζί με τους δυο γιους του. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, στην Τατιάνα Στεφανίδου και για την περίοδο που πήρε διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του, αλλά και πώς διαχειρίστηκε το χωρισμό αυτόν σε σχέση με τα παιδιά του.
Όπως εξήγησε ο Στέλιος Κρητικός, πήγαινε κάθε μέρα και έβλεπα τα παιδιά του, έστω και για ένα λεπτό, καθώς ήθελε και ένιωθε ότι έπρεπε να είναι παρών.
«Με την πρώτη μου σύζυγο χωρίσαμε πριν 8-9 χρόνια. Εγώ, μετά, ήμουν κάθε μέρα με τα παιδιά μου. Έπρεπε να είμαι εκεί, ένιωθα την ανάγκη ότι πρέπει να είμαι παρών, να δίνω το παρών καθημερινά. Πρέπει να νιώθουν τα παιδιά την παρουσία μου γιατί δεν εξαφανίστηκα, δ
Διαβάστε το στο thestival.gr