Μάσα: "Ξέρω πως είναι ο Σουμάχερ, έχω πληροφορίες"

09:00 - 25/05/2020

Ο Φελίπε Μάσα, που συνυπήρξε με με τον Μίκαελ Σουμάχερ στη Ferrari το 2006, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Γερμανού, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι στις 29 Δεκεμβρίου 2013, στις γαλλικές Άλπεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αποκάλυψη του Μάσα: “Ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο Σουμάχερ, έχω πληροφορίες”

Ο Βραζιλιάνος πιλότος της Formula 1, Φελίπε Μάσα, που συνυπήρξε με τον Μίκαελ Σουμάχερ στη Ferrari, αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως έχει πληροφορίες για την ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Αποκάλυψη του Μάσα: “Ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο Σουμάχερ, έχω πληροφορίες” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μάσα: “Ξέρω πως είναι ο Σουμάχερ, έχω πληροφορίες”

Ο Φελίπε Μάσα, που συνυπήρξε με με τον Μίκαελ Σουμάχερ στη Ferrari το 2006, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Γερμανού, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι στις 29 Δεκεμβρίου 2013, στις γαλλικές Άλπεις. Στις 29 Δεκεμβρίου του 2013 ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε στο κεφάλι, όταν βγήκε εκτός πίστας στο θέρετρο του Μεριμπέλ στις γαλλικές […] The post Μάσα: “Ξέρω πως είναι ο Σουμάχερ, έχω πληροφορίες” appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο Σουμάχερ, έχω πληροφορίες

Ο εμβληματικός οδηγός της Ferrari Μίκαελ Σουμάχερ βρίσκεται καθηλωμένος στο σπίτι του στη Γενεύη, μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε τον Δεκέμβριο του 2013, όταν έκανε σκι στις Άλπεις.Οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του έρχονται με το… σταγονόμετρο εδώ και πολλά χρόνια, γι’

Διαβάστε το στο madata.gr

Αποκάλυψη του Μάσα: “Ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο Σουμάχερ, έχω πληροφορίες”

Ο Βραζιλιάνος πιλότος της Formula 1, Φελίπε Μάσα, που συνυπήρξε με τον Μίκαελ Σουμάχερ στη Ferrari, αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως έχει πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Γερμανού “θρύλου”. Ο εμβληματικός οδηγός της Ferrari Μίκαελ Σουμάχερ βρίσκεται καθηλωμένος στο σπίτι του στη Γενεύη, μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε τον Δεκέμβριο του 2013, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Αποκάλυψη του Μάσα: «Ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο Σουμάχερ, έχω πληροφορίες»

Αποκάλυψη του Μάσα: «Ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο Σουμάχερ, έχω πληροφορίες» 25/05/2020

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Sport24

Manny Pacquaio: Άρχισε τις προπονήσεις για τον αγώνα με τον McGregor

Μίλαν: Πήρε Χάουγκε, θέλει δανεικό τον Νταλότ

Ο Κεντέρης οραματίστηκε τον τελικό εκατοντάδες φορές πριν τον τρέξει

Τρικλοποδιές στον εαυτό του

Tότεναμ: Θέλει τον Ρίντιγκερ

LIVE: Μεταγραφές (29/9)