#Μίκαελ Σουμάχερ

Christie’s: «Στο σφυρί» για εκατομμύρια τα ρολόγια του Σουμάχερ

tovima
Μοναδικά ρολόγια του Μίκαελ Σουμάχερ ορόσημα της καριέρας του δημοπρατούνται για εκατομμύρια από τον οίκο Christie’s
10:00 21/03/2024

Μίκαελ Σουμάχερ: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρη του ανήμερα των γενεθλίων του

tlife.gr
Με μια οικογενειακή φωτογραφία από το παρελθόν θέλησε η κόρη του Μίκαελ Σουμάχερ να του ευχηθεί To άρθρο Μίκαελ Σουμάχερ: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρη του ανήμερα των γενεθλίων του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 04/01/2024

Μίκαελ Σουμάχερ: Το μήνυμα της Ferrari για τα 10 χρόνια από το φρικτό ατύχημα

onsports.gr
Το δικό της ξεχωριστό μήνυμα στον Μίκαελ Σουμάχερ έστειλε η…
00:17 30/12/2023

Ferrari για Σουμάχερ: «Συνέχισε να παλεύεις Μίκαελ»

tanea.gr
Το μήνυμα της Ferrari για τα 10 χρόνια από το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ.
00:00 30/12/2023

Μια δεκαετία από το ατύχημα που καθήλωσε τον Μίκαελ Σουμάχερ (photos+video)

onsports.gr
Δέκα χρόνια συμπληρώνονται την Παρασκευή (29/12) από την ημέρα που…
13:17 29/12/2023

Ο Σουμάχερ παραμένει σε κώμα και πουλάνε τα…. πάντα του

Newsauto.gr
Πως θα σας φαινόταν να φοράτε ένα βραχιόλι που έχει κατασκευαστεί από λάστιχο της Ferrari F310B του θρυλικού Μίκαελ Σουμάχερ. Ο οποίος βέβαια ακόμα παραμένει σε κώμα… Όπως και να το κάνουμε είναι αμφιλεγόμενο. Από τη μία η απίστευτη θρυλική καριέρα ενός υπεραθλητή και από την άλλη, ενώ αυτός να είναι σε μόνιμη καταστολή, πουλάνε […]
09:00 08/12/2023

Πωλείται βραχιόλι από λάστιχο του Σουμάχερ!

Newsauto.gr
Φανταστείτε να φοράτε ένα βραχιόλι που έχει κατασκευαστεί από λάστιχο της Ferrari F310B του θρυλικού Μίκαελ Σουμάχερ. Το Grand Prix Ιταλίας του 1996 ήταν ένας ιστορικός αγώνας για τον Μίκαελ Σουμάχερ και τη Scuderia Ferrari, καθώς ο Γερμανός θρύλος πήρε την καρό σημαία στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας, έπειτα από 8 χρόνια «ξηρασίας». Το […]
22:00 06/12/2023

Άγνωστη η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ (video)

sportstonoto.gr
Άγνωστη η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ – Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας «Η ιδιωτικότητα είναι απαραίτητη και τώρα θα συνεχίσει να τηρείται», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του Μίκαελ Σουμάχερ:
21:46 02/11/2023

Ο λόγος που δεν διαρρέουν πληροφορίες για τον Μίκαελ Σουμάχερ

empisteutiko.gr
Ο δικηγόρος της οικογένειας του Μίκαελ Σουμάχερ εξήγησε γιατί δεν γίνονται γνωστά περισσότερα στοιχεία για την υγεία του πρωταθλητή της Φόρμουλα 1. Σχεδόν δέκα χρόνια μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του Μίκαελ Σουμάχερ έπειτα από ένα ατύχημα που είχε ενώ έκανε σκι στο δημοφιλές θέρετρο Μεριμπέλ των γαλλικών Αλπεων, η κατάσταση της υγείας του παρεμένει «κρυφή». Τους λόγους που δεν […] The post Ο λόγος που δεν διαρρέουν πληροφορίες για τον Μίκαελ Σουμάχερ appeared first on Empisteutiko.gr.
20:58 02/11/2023

Μίκαελ Σουμάχερ: Ο δικηγόρος του αποκαλύπτει γιατί δεν ενημερώνουν για την κατάσταση του θρύλου της F1

sportime.gr
Με το ενδιαφέρον για την κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ να είναι ακόμα υψηλό μετά από δέκα χρόνια, ο δικηγόρος του εξηγεί γιατί δεν υπήρξαν σχεδόν καθόλου ενημερώσεις για την κατάσταση του Γερμανού Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.
07:46 01/11/2023

Μοντεζέμολο: “Η Ferrari μπορούσε να υπογράψει τον Φερστάπεν το 2014”

pressaris.gr
Ο Λούκα Κορντέρο ντι Μοντεζέμολο, διευθυντής της ιταλικής ομάδας της Formula 1 στα χρόνια του Νίκι Λάουντα (δεκαετία 1970) και πρόεδρος της Ferrari στην εποχή κυριαρχίας του Μίκαελ Σουμάχερ (2000-’04) μίλησε για το απώτερο και εγγύτερο παρελθόν της ιταλικής ομάδας σε ομιλία του κατά τη διάρκεια του Festival dello sport στο Τρέντο. The post Μοντεζέμολο: “Η Ferrari μπορούσε να υπογράψει τον Φερστάπεν το 2014” appeared first on pressaris.gr.
15:09 16/10/2023

Η προσβολή προς τον Μίκαελ Σουμάχερ και η συγνώμη

Newsauto.gr
Δημόσια ανακοίνωση για το ακατάλληλο σχόλιο που έκανε σχετικά με την κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ, έκανε ο Ισπανός αναλυτής της F1, Αντόνιο Λομπάτο. Κατά τη διάρκεια μιας ισπανικής τηλεοπτικής μετάδοσης του ιαπωνικού Grand Prix, ένας συνομιλητής αναφέρθηκε σε αυτόν λέγοντας: «Ο μηχανικός της Red Bull Άντρια Νιούι θα πρέπει να είναι προβληματισμένος γιατί ο Λομπάτο […] The post Η προσβολή προς τον Μίκαελ Σουμάχερ και η συγνώμη appeared first on NewsAuto.gr.
09:00 28/09/2023

Πωλείται η εμβληματική Ferrari F1 του Μίκαελ Σουμάχερ!

Newsauto.gr
Ο γνωστός οίκος δημοπρασιών Sotheby’s, ετοιμάζεται για νέο ρεκόρ την προσεχή εβδομάδα στο Μοντερέι. Σε μια σπάνια προσφορά, η Ferrari F2001b του μεγάλου Μίκαελ Σουμάχερ, που κέρδισε το Grand Prix της Αυστραλίας το 2002, θα είναι διαθέσιμη για αγορά με τους Sotheby’s Sealed. Το Chassis 215 είναι ένα από τα ελάχιστα μονοθέσια της F1, που […] The post Πωλείται η εμβληματική Ferrari F1 του Μίκαελ Σουμάχερ! appeared first on NewsAuto.gr.
22:00 13/08/2023

Φερστάπεν: «Θα ήταν φανταστικό να οδηγήσω για τη Ferrari»

thessports.gr
Όταν ο μάνατζερ Βίλι Βέμπερ είπε στο μέσον της δεκαετίας του 1990 στον Μίκαελ Σουμάχερ να αφήσει τη Benetton για τη Ferrari, ο Γερμανός αρχικά διερωτήθηκε ποιός θα μπορούσε να είναι ο λόγος για να αφήσει ένα κυρίαρχο μονοθέσιο για ένα μη ανταγωνιστικό. Όταν ο Βέμπερ του εξήγησε το όραμα να γίνει ο πρώτος πρωταθλητής […] The post Φερστάπεν: «Θα ήταν φανταστικό να οδηγήσω για τη Ferrari» first appeared on ThesSports.
17:53 10/06/2023

Formula 1: 29 χρόνια από τον θάνατο του Άιρτον Σένα

ieidiseis.gr
Ο τραγικός θάνατος του θρυλικού Άιρτον Σένα, την Πρωτομαγιά του 1994, στην Ίμολα της Ιταλίας συγκλονίζει ακόμη τους φίλους της Formula 1.Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς του 1994 είναι ένα από τα πιο μαύρα στην ιστορία της Formula 1. Ανήμερα της Πρωτομαγιάς εκείνης της χρονιάς έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του ο Βραζιλιάνος Άιρτον Σένα στην Ίμολα, ενώ στην ίδια πίστα είχε τραυματιστεί σοβαρά δύο ημέρες νωρίτερα ο συμπατριώτης του Ρούμπενς Μπαρικέλο και είχε αφήσει το Σάββατο την τελευταία του πνοή ο Αυστριακός πιλότος της Formula 1, Ρόλαντ Ράτσενμπεργκερ. Toγεγονός, ότι το όνομα του Σένα εξακολουθεί και συγκινεί σχεδόν τρεις δεκαετίες αργότερα τους φίλους της Formula&nbs
12:06 01/05/2023

Οι εκδότες του περιοδικού που δημοσίευσε την «συνέντευξη» του Μίκαελ Σουμάχερ ζήτησαν συγγνώμη από την οικογένειά του

Newsbeast.gr
Οι εκδότες του γερμανικού περιοδικού που δημοσίευσε μια «συνέντευξη» του Μίκαελ Σουμάχερ, η οποία δημιουργήθηκε από Τεχνητή Νοημοσύνη, απέλυσαν την αρχισυντάκτρια και ζήτησαν συγγνώμη από την οικογένεια του θρύλου της Φόρμουλα 1. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, σήμερα 54 ετών, δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από τότε που υπέστη σοβαρή εγκεφαλική βλάβη σε ατύχημα στο σκι κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στις γαλλικές Άλπεις τον Δεκέμβριο του 2013. Η οικογένειά του δήλωσε αυτήν την εβδομάδα ότι σχεδιάζει να κινηθεί νομικά εναντίον του εβδομαδιαίου περιοδικού Die Aktuelle, το οποίο ανήκει στον όμιλο μέσων ενημέρωσης Funke με έδρα το Έσσεν
01:24 23/04/2023

«Συγγνώμη» του περιοδικού στην οικογένεια Σουμάχερ για τη fake συνέντευξη

Cnn.gr
Οι εκδότες του γερμανικού περιοδικού Die Aktuelle που δημοσίευσε μια «συνέντευξη» του Μίκαελ Σουμάχερ, η οποία δημιουργήθηκε από τεχνητή νοημοσύνη, απέλυσαν την αρχισυντάκτρια και ζήτησαν συγγνώμη από την οικογένεια του…Περισσότερα...
21:08 22/04/2023

Συνέντευξη του Μίκαελ Σουμάχερ δημιουργήθηκε με τεχνητή νοημοσύνη – Μια ανησυχητική είδηση που λίγοι της έδωσαν ορθή σημασία

sportime.gr
Μια ψεύτικη συνέντευξη του Μίκαελ Σουμάχερ - Η αλόγιστη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, σπάει φραγμούς ηθικής και ανθρώπινων αξιών Ελευθέριος Ανδρώνης για το sportime.gr.
20:06 21/04/2023

Εξαλλη η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ…

lamianow.gr
Κύκλοι τι οικογενείας αναφέρουν την… άθλια ψυχολογική κατάσταση της οικογενείας του Μίκαελ Σουμάχερ. Πηγαίνουν στα δικαστήρια το γερμανικό περιοδικό… Το εβδομαδιαίο περιοδικό Die Aktuelle με ενα άθλιο δημοσίευμα, ισχυρίστηκε στο εξώφυλλό του ότι είχε πάρει την πρώτη συνέντευξη από τον μεγάλο Γερμανό μετά το ατύχημά του με σκι στις Άλπεις το 2013. Η «συνέντευξη» του Μίκαελ ήταν […] The post Εξαλλη η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ… appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
10:12 21/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load