Φελίπε Μάσα: Έχω πληροφορίες για την υγεία του Σουμάχερ

12:03 - 25/05/2020

Πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, αποκάλυψε πως έχει ο Φελίπε Μάσα...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Βόμβα» από τον Φελίπε Μάσα: «Έχω πληροφορίες για την υγεία του Σουμάχερ»

Στις 29 Δεκεμβρίου 2013 ο Μίκαελ Σουμάχερ υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις. Μετά από εννέα μήνες από τον τραυματισμό του επέστρεψε από το νοσοκομείο στο σπίτι του, ώστε εκεί οι γιατροί, νοσοκόμες και διάφοροι θεραπευτές εναλλακτικών μεθόδων εργασίας, να βρίσκονται συνεχώς από πάνω του. Έκτοτε τόνοι μελανιού έχουν χυθεί για την […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

«Βόμβα» Φελίπε Μάσα: «Έχω πληροφορίες για την υγεία του Σουμάχερ»

Στις 29 Δεκεμβρίου 2013 ο Μίκαελ Σουμάχερ υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις. Μετά από εννέα μήνες από τον τραυματισμό του επέστρεψε από το νοσοκομείο στο σπίτι του, ώστε εκεί οι γιατροί, νοσοκόμες και διάφοροι θεραπευτές εναλλακτικών μεθόδων εργασίας, να βρίσκονται συνεχώς από πάνω του. Έκτοτε τόνοι μελανιού έχουν χυθεί για την κατάσταση της υγείας του. Πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, αποκάλυψε πως έχει ο Φελίπε Μάσα σχετικά με το ατύχημα του Γερμανού το 2013, στις γαλλικές Αλπεις. Ο Φελίπε Μάσα έχει χαρακτηρίσει τον Μίκαελ Σουμάχερ «αδελφό» του και έχει εκφράσει δημόσια την ευγνωμοσύνη του για τον Γερμανό, όταν αποχώρησε το 20

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!