Βασίλης Κούκουρας: «Χρωστάω πολλά στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”…»
19:18 - 29/10/2019
Ο Βασίλης Κούκουρας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “TV έθνος” και τον Άκη Φωτόπουλο, όπου μίλησε για τα επαγγελματικά του, αλλά […]
The post Βασίλης Κούκουρας: «Χρωστάω πολλά στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”…» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασίλης Κούκουρας: Χρωστάω πολλά στο "Κωνσταντίνου και Ελένης"
Για τα επαγγελματικά του, αλλά και το “Κωνσταντίνου και Ελένης” μίλησε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Κούκουρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “TV έθνος” και τον Άκη Φωτόπουλο.
Ο κόσμος σας βρίσκει, θεατρικά, στο έργο «Ξενοδοχείον ο Παράδεισος»…
Ναι συμμετέχω στη παράσταση αυτή, σε ένα από τα πιο γνωστά έργα του Ζωρζ Φεντώ που ανεβαίνει στο νέο στολίδι της Αθηναϊκής θεατρικής σκηνής, στο Θέατρο Αλάμπρα που έχει μετονομαστεί σε Art Theatre. Πρόκειται για ένα έργο που έχει ως σημείο αναφοράς την απιστία. Εγώ υποδύομαι τον αστυνομικό επιθεωρητή Μπουσάρ, έναν αμφιλεγόμενο χαρακτήρα που καραδοκεί να ξεσκεπάσει την αμαρτία.
Γιατί επιλέγετε συνεχώς κωμωδίες;
Στο παρελθόν έχω παίξει σε
Διαβάστε το στο thestival.grΒασίλης Κούκουρας: Το «Κωνσταντίνου και Ελένης ήταν για εμένα... »
Στο περιοδικό “TV έθνος” και τον Άκη Φωτόπουλο, έδωσε συνέντευξη ο Βασίλης Κούκουρας όπου μίλησε για τα επαγγελματικά του, αλλά και το “Κωνσταντίνου και Ελένης”.
The post Βασίλης Κούκουρας: Το «Κωνσταντίνου και Ελένης ήταν για εμένα... » appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr