Μητσοτάκης Live: Τα δύσκολα είναι πίσω μας - O Τσιόδρας παραμένει στενότατος συμβουλός μου

20:55 - 25/05/2020

«Ο Σωτήρης ήταν από νωρίς βέβαιος πως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα όσα πίστευε στις αρχές σχετικά με την έξαρση κορονοϊού ο ειδικός Λοιμοξοιωλόγος. Ξεκάθαρος ο πρωθυπουργός για τα σχολεία. «Θα φτιάξουμε ένα Νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας τόνισε.  Σε εξέλιξη η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά το τέλος της καραντίνας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με βασικό θέμα συζήτησης την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα, την περίοδο της καραντίνας αλλά και την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα. «Έχουμε καταφέρει να περιορίσουμε στο ελάχιστο τα περιστατικά αλλά θέλω ν

Διαβάστε Περισσότερα στο dikaiologitika.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης : O Τσιόδρας θα παραμείνει στενότατος σύμβουλός μου

Εκτενή αναφορά στον στρατηγό της Ελλάδας στη μάχη κατά του κοροναϊού, Σωτήρη Τσιόδρα, έκανε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αποκαλύπτωντας μάλιστα ότι ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον φονικό ιό θα παραμείνει σύμβουλός του

Διαβάστε το στο

Μητσοτάκης: Τα δύσκολα είναι πίσω μας – Γιατί ανοίγουν τα δημοτικά

Για τον τουρισμό, ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε αισιόδοξος «καθώς δώσαμε στους ξενοδόχους εργαλεία για να είναι πιο ευέλικτοι» The post Μητσοτάκης: Τα δύσκολα είναι πίσω μας – Γιατί ανοίγουν τα δημοτικά appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dikaiologitika.gr

«Φρένο» στα πάρτι στη Γερμανία με εντολή Μέρκελ, πάνω από 2000 κρούσματα κορονοϊού σήμερα

Τα σχολεία αποκτούν Σύμβουλο Σχολικής Ζωής

«Ανοιχτή πληγή» τα κορονοπάρτι στην Αθήνα, με δεμένα χέρια η ΕΛ.ΑΣ.

«Πρεμιέρα» για τις 100.000 προσλήψεις με επιδότηση, οδηγίες για τις αιτήσεις, ποιοι αποκλείονται

Κλειστά σχολεία: Συνεχίζει να «φουντώνει» η λίστα από το υπουργείο Παιδείας

Η απόφαση της ΕΟΚ που «διαλύει» κάθε αναπτυξιακό πρόγραμμα