Χριστίνα Παππά: Είμαι 4 χρόνια μόνη μου, δεν έχω βγει κανένα ραντεβού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χριστίνα Παππά: Εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχω βγει ούτε ραντεβού (βίντεο)
«Ξέρω πώς είναι να είσαι ερωτευμένος και ειλικρινά μου λείπει πολύ. Είμαι 4 χρόνια μόνη μου», εξομολογήθηκε η ηθοποιός
Διαβάστε το στο Χριστίνα Παππά: «Είμαι τέσσερα χρόνια χωρίς σύντροφο»
Η Χριστίνα Παππά μίλησε για πολλά
Διαβάστε το στο Χριστίνα Παππά: Εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχω βγει ούτε ραντεβού (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Στην εκπομπή “Πρωινό” μίλησε η Χριστίνα Παππά αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην κρίση πανικού που υπέστη στο τέλος της καραντίνας αλλά και τον έρωτα που τα τελευταία τέσσερα χρόνια λείπει παντελώς από τη ζωή της.
«Προς το τέλος της καραντίνας με έπιασε κρίση πανικού. Υποφέρω ακόμα, τρέχω στα νοσοκομεία. Έχω κάνει ό,τι εξέταση θέλεις σε πνευμονολόγο, καρδιολόγο και δυστυχώς και σε ψυχολόγο πήγα. Νιώθω ότι κόβεται η αναπνοή μου και ότι μένω. Την πρώτη φορά που με έπιασε ξαφνικά, ήταν όταν ήμουν μέσα στο J2US. Επειδή εγώ είμαι άνθρωπος που φοβάμαι, είχαν πει για τους κλειστούς χώρους και τα aircondition και φοβήθηκα. Ταλαιπωρήθηκα, νόμιζα ότι πεθαίνω» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Ξέρω π
Διαβάστε το στο topontiki.grΧριστίνα Παππά: «Εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχω βγει ούτε ραντεβού»
«Ξέρω πώς είναι να είσαι ερωτευμένος και ειλικρινά μου λείπει πολύ. Είμαι 4 χρόνια μόνη μου», εξομολογήθηκε η ηθοποιός Η Χριστίνα Παππά που τα τελευταία χρόνια είχε εξαφανιστεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα επανήλθε μέσα από το J2US. H ηθοποιός μίλησε για την κρίση πανικού που πέρασε στο τέλος της καραντίνας, για τον έρωτα και το φλερτ στη ζωή της […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr