Ολοκληρώθηκε η πρώτη κατάθεση της 34χρονης Ιωάννας – Τι ανέφερε
17:41 - 26/05/2020
Ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (26/5) η πρώτη κατάθεση της 34χρονης Ιωάννας στους αστυνομικούς που την επισκέφτηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο, με σκοπό αποσπάσουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να σχηματίσουν το προφίλ της δράστιδος και την διαδρομή που ακολούθησε το βιτριόλι, μέχρι να φτάσει στα χέρια της. Οι τρεις αστυνομικοί βρέθηκαν στο νοσοκομείο για […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Επίθεση με βιτριόλι: Ολοκληρώθηκε η αρχική κατάθεση της 34χρονης - «Ήταν ψηλή και αδύνατη» (upd)
(upd 19:08) Συγκλονίζει η περιγραφή της 34χρονης Ιωάννας καθώς ανέφερε στις αρχές τις κινήσεις της πριν την επίθεση αλλά και την ίδια τη δράστιδα:
«Στάθηκα μπροστά στο ασανσέρ και περίμενα. Κοιτούσα χαμηλά και ένοιωσαν τη παρουσία της από τη σκάλα που πάει στο υπόγειο. Φορούσε μάλλον σκουφί μαύρο, μαύρη προστατευτική μάσκα ήταν ψηλή στο ύψος μου και αδύνατη».
Συνέχισε αναφερόμενη στην επίθεση και τα λεπτά που ακολούθησαν:
«Μου έριξε μεγάλη ποσότητα του υγρού μια φορά σε όλο το πρόσωπο μου και εξαφανίστηκε. Έτρεξα δίπλα στο φαρμακείο και φώναζα καίγομαι κάτι μου έριξαν. Έπλυνα λίγο το πρόσωπο μου και έβγαλα κάποια ρούχα που είχαν ποτίσει από το υγρό».
Για ακόμα μία φορά η κοπέλα δεν μπόρεσε να σκ
Διαβάστε το στο pronews.gr