Τέλος η ζωντανή ενημέρωση Τσιόδρα

18:33 - 26/05/2020

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε σήμερα πως σταματάει η ζωντανή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας.Ο Σωτήρης Τσιόδρας δήλωσε ότι από σήμερα η ζωντανή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας, σταματάει τόσο από τον ίδιο, όσο και από τον Νίκο Χαρδαλιά. Μάλιστα, το γεγονός γνωστοποίησε στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τον ίδιο η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη καθώς η χώρα έχει δείξει θετικά αποτελέσματα στην πορεία. Παρόλα αυτά, μέχρι τις 31 Μαϊού θα πραγματοππιείται γραπτή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας. Εξάλλου, πρόσθεσε πως «τέσσερις μήνες μετά επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Θέλω κι εγώ σταδιακά να επιστρέψω στα δικά μου καθήκο

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά