Βασίλης Ζούλιας: «Το αγαπημένο μου ναρκωτικό ήταν η ηρωίνη» (ΒΙΝΤΕΟ)

09:57 - 27/05/2020

Ο σχεδιαστής μόδας συναντήθηκε με την Ελεωνόρα Μελέτη στα «Μεσάνυχτα» και της εξομολογήθηκε τον μακροχρόνιο αγώνα του ενάντια στον εθισμό. Το άρθρο Βασίλης Ζούλιας: «Το αγαπημένο μου ναρκωτικό ήταν η ηρωίνη» (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Ζούλιας: «Το αγαπημένο μου ναρκωτικό ήταν η ηρωίνη» (βίντεο)

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Βασίλης Ζούλιας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για τη «μάχη» που έδωσε επτά ολόκληρα χρόνια με τις ουσίες και τα ναρκωτικά, αλλά και τι τον ώθησε σε αυτό. Συγκεκριμένα και μιλώντας για το θέμα είπε: ​«Δεν απαντιέται το γιατί… Έτσι, πονάς. Είναι όλα μαζί. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση. Κανείς δεν έχει καταφέρει να τη δώσει. Ένιωθα έναν έντονο συναισθηματικό πόνο που όταν πήρα ναρκωτικά ανακουφίστηκε. Είπα τώρα δεν θα ξανά χρειαστεί να πονέσω. Αυτό ήταν μια ουτοπία. ​Στα 29 σταμάτησα τη χρήση των ναρκωτικών και έπρεπε να βιώσω τα συναισθήματά μου εξ’αρχής. Το αγαπημένο μου ναρκωτικό ήταν η ηρωίνη. Δεν πρέπει όμως να διαχωρίζονται τα ναρκωτικά

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία