Ειρωνικός πρ. Τούρκος υπουργός: «Η Ελλάδα μπορεί να χτίσει φράχτη όπου θέλει εκτός από τα ελληνοτουρκικά σύνορα»
13:40 - 27/05/2020
«Η Ελλάδα είναι ελεύθερη να χτίσει το τείχος της όπου επιθυμεί, εκτός από τα σύνορα με την Τουρκία», δήλωσε ο πρώην υπουργός Eυρώπης της Τουρκίας και νυν πρεσβευτής στην Τσεχία Εγκεμέν Μπαγίς.
«Οποιαδήποτε ενέργεια προκαλεί μία αντίδραση». «Και αν δεν τους νοιάζει η αντίδραση τότε ας το προσπαθήσουν».
Συνεχίζοντας τις προκλήσεις ο Μπαγίς είπε πως αν η Ελλάδα επιθυμεί έξτρα έξτρα φράχτες για να προστατεύσει τα σύνορα, θα έπρεπε και οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν σε αυτό.
«Αν όμως ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης επιμένει να δρα μονόπλευρα, τότε θα υπάρξουν συνέπειες από τις αντιδράσεις της μονόπλευρης συμπεριφοράς».
Όσο για τι είδους αντίδραση θα μπορούσε να περιμένει η Ελλάδα «Ας χρησιμοποιήσουν την
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr