Ο Γιώργος Μαυρίδης στον Λιάγκα για τα τηλεοπτικά του σχέδια – «Θα στο αποκαλύψω, δεν έχω πρόβλημα»
14:57 - 27/05/2020
Με σύνδεση μέσω Skype βγήκε ο Γιώργος Μαυρίδης στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής αποκάλυψε […]
The post Ο Γιώργος Μαυρίδης στον Λιάγκα για τα τηλεοπτικά του σχέδια – «Θα στο αποκαλύψω, δεν έχω πρόβλημα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Γιώργος Μαυρίδης για τα τηλεοπτικά του σχέδια (VIDEO)
Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής αποκάλυψε πως έχει κάνει δύο πιλότους για τηλεοπτικές εκπομπές, τους οποίους έχει στείλει στα κανάλια και περιμένει απαντήσεις.
«Έχω στείλει κάποιες προτάσεις και περιμένω απαντήσεις. Λίγο με τσάκισε ο κορονοϊός, αλλά τι να κάνουμε; Εντάξει, όλα καλά, θα δούμε… Δεν μπορώ να πω κάτι τώρα.
Θα σου πω τι έκανα, θα στο αποκαλύψω, δεν έχω πρόβλημα. Έκανα έναν πιλότο στη Μιανμάρ που έχει να κάνει με σημάδια του σώματος, έχει να κάνει με tattoo, με πολεμικές τέχνες κλπ… Το οποίο διαβάζουν τις ιστορίες πίσω από τα σημάδια στο σώμα ενός ανθρώπου και ταξιδεύω κιόλας στις χώρες. Σε πολύ und
Διαβάστε το στο thestival.gr