Δύσκολη αποστολή στη Μόσχα

06:48 - 30/10/2019

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει (19:00, Novasports2HD) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία στο πιο δύσκολο, μέχρι τώρα, εκτός έδρας παιχνίδι του στη φετινή Euroleague και φιλοδοξεί να κάνει την έκπληξη. Φυσικά, το έργο του μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού η ομάδα του Κεστούτις Κεμζούρα αφενός δεν έχει δείξει σταθερότητα στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της διοργάνωσης και αφετέρου θα βρει απέναντι της μία εκ των δύο αήττητων ομάδων (η άλλη είναι η Μπαρτσελόνα) της φετινής Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν χωρίς προβλήματα τραυματισμών στη ρωσική πρωτεύουσα, με τον Λιθουανό προπονητή, πάντως, να μην έχει στη διάθεση του κανένα από τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Ριντ – Ρότσεστι). 

Διαβάστε Περισσότερα στο novasports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Θρύλος» στην Μόσχα

Τη μεγαλύτερη έκπληξη μέχρι τώρα στην Euroleague πέτυχε ο Ολυμπιακός στην Ρωσία, επικρατώντας με 84-79 της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Δύσκολη αποστολή στη Μόσχα για τον Ολυμπιακό

Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν αρχίζει με μια πολύ δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό.Η ομάδα του Κεστούτις Κεμζούρα βρίσκεται στη Μόσχα για να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ στη «Megasport Arena» της ρωσικής πρωτεύουσας.Το παιχνίδι αυτό έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας για την ομάδα του Πειραιά, η οποία δεν έχει αρχίσει καθόλου καλά στη EuroLeague.Οι Πειραιώτες προέρχονται από την ήττα από τη Μπασκόνια στη χώρα των Βάσκων και σκοπός τους είναι να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.Απουσίες για τους ερυθρόλευκους δεν υπάρχουν, καθώς ο Λιθουανός προπονητής έχει 13 παίκτες στη διάθεσή του και θα αποφασίσει λίγο πριν από

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ novasports.gr

Όταν ο Γιάννης συνάντησε τον Ζοτς (video)

Φιλμ Νουάρ στο Ελληνικό Σινεμά

Άρης: Μπρούνο Γκάμα reloaded (pics)

Tvxs διαγωνισμός: Κερδίστε το ημερολόγιο για το 2020 με τίτλο Περί Πάθους

ΠΑΟΚ: Αυτοί “τρέχουν” το σερί των 131 γκολ! (pics)

Μία και μοναδική της Μπάγερν (video - pics)