Η Ελένη Φιλίνη εξομολογείται – «Έχω βιώσει τον πόνο από πολύ μικρή ηλικία»
18:12 - 28/05/2020
Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η Ελένη Φιλίνη, η οποία μίλησε για τη νέα καθημερινότητά που […]
The post Η Ελένη Φιλίνη εξομολογείται – «Έχω βιώσει τον πόνο από πολύ μικρή ηλικία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Φιλίνη: Έχω βιώσει τον πόνο από πολύ μικρή ηλικία
Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η Ελένη Φιλίνη, η οποία μίλησε για τη νέα καθημερινότητά που βιώνουμε με τον κορονοϊό, ενώ αναφέρθηκε και στις δύο φορές που κινδύνεψε να πεθάνει.
Η καθημερινότητά μας έχει πλέον αλλάξει μετά την εμφάνιση του κορονοϊού.
Ζούμε καταστάσεις που ούτε τις φανταζόμασταν σενάρια σε ταινία. Είναι πρωτόγνωρο για όλους μας αυτό που ζήσαμε και ζούμε, ενώ δεν ξέρουμε το μέλλον του. Εγώ το πέρασα εγκλωβισμένη στην Αθήνα. Την καραντίνα τη βιώσαν σκληρά οι άνθρωποι των πόλεων και του κέντρου. Η επαρχία δε βίωσε την ίδια καραντίνα, αλλά και στην Αθήνα δεν είναι το ίδιο όταν μένει κάποιος σ’ ένα διαμέρισμα, μ’ εκείνον που έχει μια έπαυλη. Εγώ, που
Διαβάστε το στο thestival.grΕλένη Φιλίνη: «Έχω βιώσει τον πόνο από πολύ μικρή ηλικία - Κινδύνεψα να πεθάνω 2 φορές»
Συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Φιλίνη, η οποία μίλησε για τη νέα καθημερινότητά που βιώνουμε με τον κορωνοϊό, ενώ αναφέρθηκε και στις δύο φορές που κινδύνεψε να πεθάνει.
Αναλυτικά η συνέντευξη της στο περιοδικό «Λοιπόν»
Η καθημερινότητά μας έχει πλέον αλλάξει μετά την εμφάνιση του κορωνοϊού.
Ζούμε καταστάσεις που ούτε τις φανταζόμασταν σενάρια σε ταινία. Είναι πρωτόγνωρο για όλους μας αυτό που ζήσαμε και ζούμε, ενώ δεν ξέρουμε το μέλλον του. Εγώ το πέρασα εγκλωβισμένη στην Αθήνα. Την καραντίνα τη βιώσαν σκληρά οι άνθρωποι των πόλεων και του κέντρου. Η επαρχία δε βίωσε την ίδια καραντίνα, αλλά και στην Αθήνα δεν είναι το ίδιο όταν μένει κάποιος σ’ ένα διαμέρισμα, μ’ εκείνον που έχει μια έπαυλη. Εγ
Διαβάστε το στο pronews.gr