«Επικοινωνούσαμε με τα μάτια»: Η αποκάλυψη του Σωτήρη Καλυβάτση για τον Αντώνη Παραρά [βίντεο]

12:06 - 29/05/2020

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε του δουλειά στη ΧΑΝΘ, αλλά και την πλάκα που έκανε σε περαστικούς μαζί με τον πολύ καλό του φίλο Αντώνη Παραρά. «Έχω δουλέψει σε τηλεφωνικό κέντρο. Στη ΧΑΝΘ, πριν δουλέψω στο τμήμα κατασκηνώσεων και εκδρομών, ήμουν νυχτερινός υπάλληλος στις πληροφορίες, αυτή ήταν η πρώτη μου δουλειά.... The post «Επικοινωνούσαμε με τα μάτια»: Η αποκάλυψη του Σωτήρη Καλυβάτση για τον Αντώνη Παραρά [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]