Έτερος Εγώ: Ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα της σειράς

12:44 - 29/05/2020

Τη Δευτέρα 1η Ιουνίου ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα της σειράς «Έτερος Εγώ».Από την 1η Ιουνίου, ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο επεισοδίων της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ» σε παραγωγή COSMOTE TV - μετά από διακοπή δυόμιση μηνών. Τα γυρίσματα της σειράς θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, με αυξημένα μέτρα ασφαλείας για τους συντελεστές. Η νέα σεζόν, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια, θα έχει τίτλο «Έτερος Εγώ-Κάθαρσις» και θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην COSMOTE TV, το φθινόπωρο του 2020. Η τηλεοπτική ανθολογία του «Έτερος Εγώ» βασίζεται στο ομώνυμο βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ του 2016. Στον κύκλο 8 επεισοδίων του «Έτερος εγώ-Κάθαρσις»,

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Έτερος Εγώ»: Ξεκινούν τα γυρίσματα της σειράς

Η ταινία που στη συνέχεια έγινε σειρά καταφέρνοντας να κερδίσει το φιλοθεάμον κοινό έχει πάρει το εισιτήριο για την παραγωγή νέου κύκλου. Τα γυρίσματα είχαν ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο «Έτερος Εγώ»: Ξεκινούν τα γυρίσματα της σειράς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Έτερος Εγώ Κάθαρσις – Ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα

Από την 1η Ιουνίου, ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο επεισοδίων της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ» σε παραγωγή COSMOTE TV – μετά από διακοπή δυόμιση μηνών. Τα γυρίσματα […] The post Έτερος Εγώ Κάθαρσις – Ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

«Έτερος Εγώ»: Ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα της σειράς

ΕΛΛAΔΑ  Από την ερχόμενη Δευτέρα, αρχίζουν  και πάλι τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο επεισοδίων της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ» σε παραγωγή CosmoteTV, μετά από διακοπή δυόμιση μηνών. Τα γυρίσματα της σειράς θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, με αυξημένα μέτρα ασφαλείας για όλους τους συντελεστές της. Στον κύκλο οκτώ επεισοδίων του «Έτερος εγώ-Κάθαρσις», μία νέα σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες έρχεται να ταράξει τους Πανεπιστημιακούς κύκλους. Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκο

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα της σειράς Έτερος Εγώ

Από την ερχόμενη Δευτέρα, αρχίζουν  και πάλι τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο επεισοδίων της αστυνομικής σειράς Έτερος Εγώ σε παραγωγή CosmoteTV, μετά από διακοπή δυόμιση μηνών. Τα γυρίσματα της σειράς θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, με αυξημένα μέτρα ασφαλείας για όλους τους

Διαβάστε το στο madata.gr

«Έτερος Εγώ»: Ξεκινούν τα γυρίσματα της σειράς

Lamianow.gr «Έτερος Εγώ»: Ξεκινούν τα γυρίσματα της σειράς Τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει και σταμάτησαν εξαιτίας της πανδημίας αλλά από την ερχόμενη βδομάδα οι συντελεστές είναι έτοιμοι να πιάσουν δουλειά ώστε την επόμενη σεζόν ο νέος κύκλος της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ» σε παραγωγή COSMOTE TV να προβληθεί από τη συνδρομητική πλατφόρμα. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, με αυξημένα μέτρα […] «Έτερος Εγώ»: Ξεκινούν τα γυρίσματα της σειράς Νewsroom

Διαβάστε το στο lamianow.gr

«Έτερος Εγώ»: Ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα της σειράς σε παραγωγή COSMOTE TV

-Επανεκκίνηση των γυρισμάτων από την 1η Ιουνίου, με αυξημένα μέτρα προστασίας  Από την 1η Ιουνίου, ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο επεισοδίων της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ» σε παραγωγή COSMOTE TV, μετά από διακοπή [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά