Νέα στοιχεία: Το γεγονός που σημάδεψε την επίθεση με το βιτριόλι στην 34χρονη
08:35 - 30/05/2020
Σημαντική ήταν η μαρτυρία που μιλούσε για ένα ακραίο περιστατικό που συνέβη λίγες ημέρες πριν την επίθεση στο σπίτι της 34χρονης Ιωάννας. Γεγονός που κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρό για τα όσα ακολούθησαν… Ο μάρτυρας που επικοινώνησε με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», είχε καταθέσει μία μέρα πριν στις Αρχές και τα όσα είπε κρίνονται καθοριστικά για την εξέλιξη της υπόθεσης.
Διαβάστε Περισσότερα στο matrix24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τι είπε στην θεία της η 34χρονη που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι
Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, με θύμα την 34χρονη Ιωάννα.
Το μεσημέρι του Σαββάτου, στον αέρα του «Μαζί Σου» στον ΣΚΑΪ προβλήθηκε η αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής η θεία της 34χρονης Ιωάννας.
«Η Ιωάννα ήταν ένα αγαπητό παιδί, πρόσχαρο, ευγενικό και καλοσυνάτο. Δεν ξέρω τι συνέβη. Εγώ συνέχεια την συμβούλευα γιατί η μητέρα της είναι στο χωριό. Την είχα σαν κόρη μου και την αγαπούσα πάρα πολύ…» , είπε αρκικά.
Και κατόπιν πρόσθεσε: «Δεν μου είχε πει ότι την προβληματίζει κάτι ιδιαίτερα. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες την είδα κάπως και την ρώτησα τη συμβαίνει. Μου είπε ότι όλα ήταν καλά. Τόσο μίσος για τ
Διαβάστε το στο thestival.grΑυτή είναι η βασική ύποπτη για την επίθεση με το βιτριόλι
Εντείνεται η αστυνομική έρευνα προκειμένου να διαλευκανθεί η επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα. Η αστυνομία ασχολείται επισταμένως με την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στην Καλλιθέα, στο στόχαστρό της έχει μπει μία γυναίκα, η οποία σχετίζεται με άνθρωπο του επαγγελματικού περιβάλλοντος του θύματος.
Στην εκπομπή "Μαζί σου" της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ αποκαλύφθηκε ότι η ύποπτη έχει μία πολύ προσωπική σχέση με άνδρα που βρίσκεται στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης. Μαζί, έχουν αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου, ωστόσο δεν είναι πλέον σύντροφοι.
Ο άνδρας κουβεντιάζοντας με την Ιωάννα, της είχε περιγράψει αυτή τη γυναίκα ως ασταθή, σκληρό
Διαβάστε το στο thestival.grΚαλλιθέα: Αυτή είναι η κύρια ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι - Πως συνδέεται με την 34χρονη; (βίντεο)
Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στο «μικροσκόπιο» των αρχών για την επίθεση με βιτριόλι βρίσκεται μια γυναίκα που σχετίζεται με άνθρωπο του επαγγελματικού περιβάλλοντος της 34χρονης Ιωάννας.
Σύμφωνα με τα αποκαλυπτικά στοιχεία, που προβλήθηκαν στην εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ, η ύποπτη έχει μία πολύ προσωπική σχέση με άνδρα που βρίσκεται στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης. Μαζί, έχουν αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου, ωστόσο δεν είναι πλέον σύντροφοι. Ο άνδρας κουβεντιάζοντας με την Ιωάννα, της είχε περιγράψει αυτή τη γυναίκα ως ασταθή, σκληρό άνθρωπο και με ιδιόρρυθμη συμπεριφορά.
Αυτή είναι η γυναίκα που η 34χρονη θεώρησε πως θα μπορούσε να κ
Διαβάστε το στο pronews.grΤι είπε στη θεία της η 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι (βίντεο)
Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, με θύμα την 34χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η θεία της 34χρονης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε ότι «Η Ιωάννα ήταν ένα αγαπητό παιδί, πρόσχαρο, ευγενικό και καλοσυνάτο. Δεν ξέρω τι συνέβη. Εγώ συνέχεια την συμβούλευα γιατί η μητέρα της είναι στο χωριό. Την είχα σαν […]
Διαβάστε το στο irafina.gr