Καταγγελία στο “Μαζί σου” – “Η Δώρα μπήκε να γεννήσει και τώρα νοσηλεύεται στην εντατική εγκεφαλικά νεκρή”

16:42 - 30/05/2020

Στο “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να αποκαλύψει 27χρονος την πρωτοφανή ιστορία που βιώνει ο ίδιος με την […] The post Καταγγελία στο “Μαζί σου” – “Η Δώρα μπήκε να γεννήσει και τώρα νοσηλεύεται στην εντατική εγκεφαλικά νεκρή” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καταγγελία στο Μαζί σου– Η Δώρα μπήκε να γεννήσει και τώρα νοσηλεύεται στην εντατική εγκεφαλικά νεκρή

Όσα δήλωσε ο σύζυγος της 27χρονης στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ... Στο “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να αποκαλύψει 27χρονος την πρωτοφανή ιστορία που βιώνει ο ίδιος με την αγαπημένη του σύζυγο, Δώρα από τη στιγμή που η δεύτερη μπήκε στο μαιευτήριο

Διαβάστε το στο madata.gr

Σοκ απο τον σύζυγο της Δώρας-Πήγαμε να γεννήσει και μου την έφεραν εγκεφαλικά νεκρή

Ο σύζυγος της 27χρονης Δώρας, μίλησε σήμερα στην εκπομπή Μαζί σου και την Τατιάνα Στεφανίδου για την περιπέτεια που ζει η οικογένειά του. Την πήγα για γέννα και μου την έφεραν στην εντατική και είναι εγκεφαλικά νεκρή. Και τους λέω, ρωτάω, δηλαδή τι θα πω εγώ αύριο, μεθαύριο στο παιδί; Η γυναίκα μου πως πέθανε; Δεν πρέπει να έχω μια απάντηση γι’ αυτό το θέμα; Είμαστε πέντε μήνες παντρεμένοι και μαζί από το λύκειο. Είχαμε προγραμματίσει το καλοκαίρι να κάνουμε τον ορθόδοξο γάμο. Ήταν απολύτως υγιής, δούλευε μέχρι τον έβδομο μήνα, είπε ο σύζυγος της 27χρονης κοπέλας, ο οποίος καταγγέλλει ότι από την Δευτέρα πετάει ο ένας το μπαλάκι στον άλλο. Πως η Δώρα έπαθε επιληψία, πως η Δώρα έπαθε ανακοπή καρ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο