Εξευτελίζουν τις Ένοπλες Δυνάμεις: Αποκαλούν «Βόρεια Μακεδονία» τα Σκόπια & ξεκινούν εκπαίδευση «επ’ωφελεία της»
11:25 - 30/10/2019
Ανακοίνωση τύπου με θέμα "Διοργάνωση Εκπαίδευσης Τυποποίησης ΝΑΤΟ επ’ Ωφελεία της Βόρειας Μακεδονίας" εξέδωσε πριν από λίγο το ΓΕΕΘΑ.
Η ανακοίνωση εκδόθηκε την επομένη των δηλώσεων του Ζ.Ζάεφ που επί της ουσίας καταγγέλει την Συμφωνία των Πρεσπών ότι δεν ισχύει επειδή τρεις χώρες της ΕΕ, οι Γαλλία, Ολλανδία και Δανία, άσκησαν βέτο για την μη έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων για τα Σκόπια.
Πρόκειται για μονομερή καταγγελία και με αυτή την κίνηση ο Ζ.Ζάεφ επιδιώκει να αποδσμευθεί ως προς το εσωτερικό της χώρας του σε ότι αφορά την Συμφωνία.
Δηλαδή θέλει να επαναφέρει την «σκέτη» ονομασία «Μακεδονία» και φυσικά να μην ξανατοποθετηθούν πινακίδες στα αγάλματα των Μ.Αλέξανδρου και Φίλιππου που ν
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εξευτελίζουν τις Ένοπλες Δυνάμεις: Αποκαλούν «Βόρεια Μακεδονία» τα Σκόπια & ξεκινούν εκπαίδευση «επ’ωφελεία της»
Ανακοίνωση τύπου με θέμα «Διοργάνωση Εκπαίδευσης Τυποποίησης ΝΑΤΟ επ’ ωφελεία της Βόρειας Μακεδονίας» εξέδωσε πριν από [...]
The post Εξευτελίζουν τις Ένοπλες Δυνάμεις: Αποκαλούν «Βόρεια Μακεδονία» τα Σκόπια & ξεκινούν εκπαίδευση «επ’ωφελεία της» appeared first on Triklopodia.
Διαβάστε το στο