Χάρης Ρώμας: «Είμαι δέκα χρόνια με τον άνθρωπό μου - Θα ξαναπαντρευόμουν» (Video)
10:24 - 01/06/2020
ΕΛΛAΔΑ
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξή του στην εκπομπή “The Dot”. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική του ζωή, τονίζοντας ότι ο άνθρωπος που έχει δίπλα του τα τελευταία δέκα χρόνια του έχει χαρίσει την ευτυχία, ενώ δηλώνει θετικός και σε έναν δεύτερο γάμο, καθώς ο πρώτος “δεν φτούρισε”..
«Είμαι ευτυχισμένος γιατί κατάφερα μέσα από τις λαίλαπες, τα χρόνια, τις φοβίες να αισθανθώ σίγουρος. Να αισθανθώ σίγουρος για αυτό που βρίσκεται δίπλα μου, να αισθανθώ σίγουρος για την αγάπη, να αισθανθώ σίγουρος για την δουλειά μου. Η πραγματικότητα είναι πως πολύ λίγοι άνθρωποι στο διάβα της ζωής μας είναι αυτοί που μπορεί να γίνουν ο άνθρωπος της ζωής σου. Τις περισσό
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χάρης Ρώμας: Έχω βρει τον άνθρωπό μου και θα σκεφτόμουν το γάμο
Στον καναπέ του Dot βρέθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, ο Χάρης Ρώμας. Ο δημιουργός των επιτυχιών αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην προσωπική του ζωή αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός γάμου για πρακτικούς λόγους. Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας σημείωσε με ειλικρίνεια πως “είμαι ευτυχισμένος γιατί κατάφερα μέσα από τις λαίλαπες, τα χρόνια, τις φοβίες να […]
The post Χάρης Ρώμας: Έχω βρει τον άνθρωπό μου και θα σκεφτόμουν το γάμο appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr