Ζέρβας: «Θέλω ο Δήμος Θεσσαλονίκης να είναι αριστούχος σε όλους τους τομείς»
14:15 - 01/06/2020
«Με βαθμολογώ πάνω από τη βάση, αλλά θεωρώ ότι έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Θέλω ο δήμος Θεσσαλονίκης να παίρνει άριστα σε όλους τους τομείς. Προφανώς είμαστε πίσω από τον στόχο, αλλά σε 8 μήνες κανείς δεν μπορεί να τα αλλάξει όλα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε παθογένειες και ελλείψεις χρόνων», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, […]
Διαβάστε Περισσότερα στο otavoice.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κ. Ζέρβας: Θέλω ο δήμος Θεσσαλονίκης να είναι αριστούχος σε όλους τους τομείς
«Με βαθμολογώ πάνω από τη βάση, αλλά θεωρώ ότι έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Θέλω ο δήμος Θεσσαλονίκης να παίρνει άριστα σε όλους τους τομείς. Προφανώς είμαστε πίσω από τον στόχο, αλλά σε 8 μήνες κανείς δεν μπορεί να τα αλλάξει όλα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε παθογένειες και ελλείψεις χρόνων», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και την εκλογή του στο δημαρχιακό θώκο.
Ο κ. Ζέρβας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» υποστήριξε πως το διάστημα της νέας διοίκησης, η καθαριότητα παίρνει πάνω από τη βάση. «Την καθαριότητα την αντιμετωπίσα
Διαβάστε το στο thestival.grΖέρβας: Θέλω ο δήμος Θεσσαλονίκης να παίρνει άριστα σε όλους τους τομείς
«Με βαθμολογώ πάνω από τη βάση, αλλά θεωρώ ότι έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Θέλω ο δήμος Θεσσαλονίκης να παίρνει...
The post Ζέρβας: Θέλω ο δήμος Θεσσαλονίκης να παίρνει άριστα σε όλους τους τομείς appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr