Ζέρβας: «Θέλω ο Δήμος Θεσσαλονίκης να είναι αριστούχος σε όλους τους τομείς»

14:15 - 01/06/2020

«Με βαθμολογώ πάνω από τη βάση, αλλά θεωρώ ότι έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Θέλω ο δήμος Θεσσαλονίκης να παίρνει άριστα σε όλους τους τομείς. Προφανώς είμαστε πίσω από τον στόχο, αλλά σε 8 μήνες κανείς δεν μπορεί να τα αλλάξει όλα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε παθογένειες και ελλείψεις χρόνων», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο otavoice.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κ. Ζέρβας: Θέλω ο δήμος Θεσσαλονίκης να είναι αριστούχος σε όλους τους τομείς

«Με βαθμολογώ πάνω από τη βάση, αλλά θεωρώ ότι έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Θέλω ο δήμος Θεσσαλονίκης να παίρνει άριστα σε όλους τους τομείς. Προφανώς είμαστε πίσω από τον στόχο, αλλά σε 8 μήνες κανείς δεν μπορεί να τα αλλάξει όλα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε παθογένειες και ελλείψεις χρόνων», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και την εκλογή του στο δημαρχιακό θώκο. Ο κ. Ζέρβας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» υποστήριξε πως το διάστημα της νέας διοίκησης, η καθαριότητα παίρνει πάνω από τη βάση. «Την καθαριότητα την αντιμετωπίσα

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ζέρβας: Θέλω ο δήμος Θεσσαλονίκης να παίρνει άριστα σε όλους τους τομείς

«Με βαθμολογώ πάνω από τη βάση, αλλά θεωρώ ότι έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Θέλω ο δήμος Θεσσαλονίκης να παίρνει... The post Ζέρβας: Θέλω ο δήμος Θεσσαλονίκης να παίρνει άριστα σε όλους τους τομείς appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ otavoice.gr

Μεσσήνη: Με εντατικούς ρυθμούς υλοποιούνται, τα έργα στην 8η Επαρχιακή οδό

Στην συνάντηση δημάρχων στην Πάτρα, ο Διονύσης Μπέλτσος- Η πρόσκληση Παπαστεργίου

Δήμος Καβάλας: Εγκαίνια της 28ης Έκθεσης KAVALA EXPO 2022

Γέφυρα του Κερτς: Για τρομοκρατική ενέργεια μιλούν οι Ρώσοι – Κίεβο: “Αυτή είναι μόνο η αρχή”

Προσωρινές κυκλοφορικές ρυθμίσεις αύριο (9/10) για τον αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Διήμερο Συνέδριο με θέμα «Εναλλακτικός και Βιώσιμος Τουρισμός στη Θεσσαλία»