#Δήμος Θεσσαλονίκης

Δ. Θεσσαλονίκης και ΕΛ.ΑΣ «δείχνουν» τον σωστό δρόμο για τα φαινόμενα βίας μεταξύ ανηλίκων (ΦΩΤΟ+Video)

paraskhnio.gr
Παρουσιάστηκε η διάλεξη στο Πολιτιστικό κέντρο Τούμπας σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς της Θεσσαλονίκης με θέμα «Βίαιη συμπεριφορά και παραβατικότητα ανηλίκων: Η αξία της πρόληψης, της συνεργασίας και της πρώιμης παρέμβασης» και «Σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων: αναγνώριση, διαχείριση, πρόληψη». Ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της ΕΛ.ΑΣ. εκφράζοντας την ανησυχία του απέναντι Το άρθρο Δ. Θεσσαλονίκης και ΕΛ.ΑΣ «δείχνουν» τον σωστό δρόμο για τα φαινόμενα βίας μεταξύ ανηλίκων (ΦΩΤΟ+Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
13:28 18/04/2024

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη για την πορεία του Ολοκαυτώματος

Newsbeast.gr
Πορεία μνήμης στη Θεσσαλονίκη, από την πλατεία Ελευθερίας έως τον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό διοργανώνουν με αφορμή την 81η επέτειο από την αναχώρηση του πρώτου συρμού για το ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης Άουσβιτς – Μπιρκενάου, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος. Λόγω της πορείας είναι σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και θα υπάρξουν αλλαγές μικρής διάρκειας στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων. Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, από τις 10 το πρωί, έως τη λήξη των σχετικών εκδηλώσε
11:00 17/03/2024

Στ. Αγγελούδης: Η Θεσσαλονίκη να διεκδικήσει με αποφασιστικότητα την αντιμετώπιση όλων των ανοιχτών ζητημάτων που ταλανίζουν την πόλη (ΦΩΤΟ+Video)

paraskhnio.gr
«Χρειαζόμαστε μια στρατηγική που επιτάσσει κοινές δράσεις και απαιτεί την ενεργοποίηση όλων των δήμων του πολεοδομικού συγκροτήματος. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης πρέπει να ανταποκριθεί σε αυτόν τον “μητροπολιτικό” του ρόλο και να διεκδικήσει με αποφασιστικότητα την αντιμετώπιση όλων των ανοιχτών ζητημάτων που ταλανίζουν την πόλη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, από το βήμα Το άρθρο Στ. Αγγελούδης: Η Θεσσαλονίκη να διεκδικήσει με αποφασιστικότητα την αντιμετώπιση όλων των ανοιχτών ζητημάτων που ταλανίζουν την πόλη (ΦΩΤΟ+Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
18:28 19/01/2024

Αγγελούδης: “Ο Δήμος Θεσσαλονίκης στο πλευρό Άρη, ΠΑΟΚ, Ηρακλή για το θέμα των γηπέδων”.

pressaris.gr
Ο Στέλιος Αγγελούδης μίλησε για το θέμα του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ3 και αναφέρθηκε και στο θέμα του γηπέδου του Άρη… Αναλυτικά, η τοποθέτηση του νέου Δημάρχου Θεσσαλονίκης: “Αυτή τη στιγμή είναι το πιο ώριμο στάδιο σε επίπεδο μελετών και μόλις αποφασίσει η διοίκηση του δήμου ότι θα πρέπει να το τρέξει, […] The post Αγγελούδης: “Ο Δήμος Θεσσαλονίκης στο πλευρό Άρη, ΠΑΟΚ, Ηρακλή για το θέμα των γηπέδων”. appeared first on pressaris.gr.
16:09 03/01/2024

Δήμος Θεσσαλονίκης: Ορκίζεται δήμαρχος σήμερα ο Στέλιος Αγγελούδης

empisteutiko.gr
Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης καθώς και των δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του δήμου Θεσσαλονίκης, που θα αναλάβουν καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου 2024.  Ειδικότερα, ο εκλεγμένος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης θα ορκιστεί σήμερα, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, στις 19.00, στο φουαγιέ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης. Εκεί θα γίνει η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής και όχι […] The post Δήμος Θεσσαλονίκης: Ορκίζεται δήμαρχος σήμερα ο Στέλιος Αγγελούδης appeared first on Empisteutiko.gr.
14:58 18/12/2023

Δήμος Θεσσαλονίκης: Γιατί έχασε ο Ζέρβας, γιατί κέρδισε ο Αγγελούδης

empisteutiko.gr
Η χθεσινή μεγάλη νίκη του Στέλιου Αγγελούδη επί του Κωνσταντίνου Ζέρβα στον δήμο Θεσσαλονίκης ήταν συντριπτική και έχει τις εξηγήσεις της. Ξεκινώντας από τον χαμένο της εκλογικής μάχης και απερχόμενο δήμαρχο, πρέπει να σημειωθεί ότι εδώ και πολύ καιρό είχε διαμορφωθεί ένα αντί-Ζέρβα μέτωπο στο κεντρικό δήμο. Ο Ζέρβας ως πρόσωπο συγκέντρωσε πολλές αντιπαλότητες. Άλλες λόγω των επιλογών του στη διοίκηση […] The post Δήμος Θεσσαλονίκης: Γιατί έχασε ο Ζέρβας, γιατί κέρδισε ο Αγγελούδης appeared first on Empisteutiko.gr.
22:58 16/10/2023

Δήμος Θεσσαλονίκης: Ποιος ανεξάρτητος; – Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει Αγγελούδη

empisteutiko.gr
Κάλεσμα συμμετοχής και στήριξης παρατάξεων με προοδευτική ατζέντα δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ειδικότερα, όπως σημείωσε ο κ. Φάμελλος σε συνέντευξή του «Στο Κόκκινο» Θεσσαλονίκης, πρώτη προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ είναι να συμμετέχουν στο β’ γύρο οι ψηφοφόροι, τονίζοντας ότι «η αυτοδιοίκηση είναι μία πάρα πολύ σημαντική υπόθεση για να αφήσουμε […] The post Δήμος Θεσσαλονίκης: Ποιος ανεξάρτητος; – Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει Αγγελούδη appeared first on Empisteutiko.gr.
16:58 12/10/2023

Δήμος Θεσσαλονίκης – Ζέρβας σε Αγγελούδη: Γιατί κρύβεσαι; ‘Ηθελες debate με 9 υποψηφίους και δεν θέλεις με δυο;

empisteutiko.gr
Ότι κρύβεται και δεν επιθυμεί να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα σε ένα debate κατηγορεί τον πολιτικό του αντίπαλο Στέλιο Αγγελούδη ο νυν και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξή του «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» αναφέρει: «Τώρα που υπάρχει και χώρος και χρόνος για ένα debate ουσίας, για μια παρουσίαση προγραμμάτων, λύσεων, προτάσεων για τη Θεσσαλονίκη, […] The post Δήμος Θεσσαλονίκης – Ζέρβας σε Αγγελούδη: Γιατί κρύβεσαι; ‘Ηθελες debate με 9 υποψηφίους και δεν θέλεις με δυο; appeared first on Empisteutiko.gr.
22:58 10/10/2023

Σταυροί – Δήμος Θεσσαλονίκης: «Βροχή» έπεσαν οι σταυροί για τον Σάκη Αρναούτογλου

tovima
Η πρωτιά σταυρών του Σάκη Αρναούτογλου και οι άλλες ενδιαφέρουσες επιδόσεις κατά τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών στη Θεσσαλονίκη - Ζέρβας και Αγγελούδης διεκδικούν τη νίκη πλέον.
16:00 09/10/2023

Δήμος Θεσσαλονίκης: Πάνω από 700 δέντρα φυτεύονται στο Σέιχ Σου

Newsit
Πάνω από 700 νέα δέντρα θα φυτευτούν το επόμενο διάστημα στο περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Θεσσαλονίκης και τον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, σε μια έκταση 11,5 στρεμμάτων στην περιοχή του Ζωολογικού Κήπου. Πρόκειται για τη δεύτερη πρότυπη δάσωση που γίνεται στην Ελλάδα για ... Περισσότερα To άρθρο Δήμος Θεσσαλονίκης: Πάνω από 700 δέντρα φυτεύονται στο Σέιχ Σου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 17/08/2023

Νέο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο αποκτά ο Δήμος Θεσσαλονίκης

pagenews.gr
Το νέο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο αποτελεί το σημαντικότερο πολεοδομικό εργαλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης, που διατυπώνει ένα ολοκληρωμένο όραμα για την πόλη, τουλάχιστον για την επόμενη δεκαπενταετία.
19:46 02/08/2023

Δωρεάν κούρεμα σε άστεγους στη Θεσσαλονίκη

tanea.gr
Τη λειτουργία κοινωνικού κομμωτηρίου προετοιμάζει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
16:00 31/07/2023

Δήμος Θεσσαλονίκης: Ξαναγυρίζουν οι δείκτες του άνθινου ρολογιού της Αριστοτέλους

Newsit
Σε λειτουργία βρίσκεται και πάλι από σήμερα, μετά από πολλά χρόνια που οι δείκτες του παρέμεναν σταματημένοι, το χαρακτηριστικό άνθινο ρολόι στην πλατεία Αριστοτέλους. Με την επαναλειτουργία του ρολογιού η Διοίκηση του Κωνσταντίνου Ζέρβα στον Δήμο Θεσσαλονίκης αποκατέστησε ένα από τα ομορφότερα σημεία αναφοράς της πόλης. «Μέσα στην πόλη όλα θέλουν αγάπη και φροντίδα, συντήρηση ... Περισσότερα To άρθρο Δήμος Θεσσαλονίκης: Ξαναγυρίζουν οι δείκτες του άνθινου ρολογιού της Αριστοτέλους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:00 27/07/2023

Θεσσαλονίκη: Νέα φώτα led στους δρόμους της πόλης

eleftherostypos.gr
Θεσσαλονίκη: Περισσότερο φως, αλλά με σημαντικά χαμηλότερο κόστος και με εξοικονόμηση ενέργειας που αγγίζει το 75% (!) αποκτούν οι γειτονιές της Θεσσαλονίκης, καθώς άρχισε η υλοποίηση του μεγάλου έργου που έχει σχεδιάσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης για την αντικατάσταση 10.000 παλαιών και ενεργοβόρων φωτιστικών με νέα τύπου led, υψηλής ενεργειακής απόδοσης. «Οι γειτονιές της Θεσσαλονίκης γίνονται […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Νέα φώτα led στους δρόμους της πόλης εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:00 03/07/2023

Ζέρβας: “Η Θεσσαλονίκη αλλάζει κατηγορία”

pagenews.gr
Έναν εξώστη κοινωνικής επαφής κι αναψυχής προς την πλευρά της θάλασσας θα αποτελέσει το ντεκ, το οποίο σχεδιάζει να κατασκευάσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης στην παλιά παραλία, από τον Λευκό Πύργο μέχρι και το λιμάνι
22:46 28/06/2023

Θεσσαλονίκη: Πάρκαρε το αυτοκίνητό του πάνω σε δέντρο και το ρήμαξε

ieidiseis.gr
Ο δήμος Θεσσαλονίκης έκοψε πρόστιμο και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του ασυνείδητου οδηγού.Μηνυτήρια αναφορά κατά ενός ασυνείδητου οδηγού που αποφάσισε να παρκάρει το αυτοκίνητό του πάνω σε κορμό δέντρου, κατέθεσε ο δήμος Θεσσαλονίκης. Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδει το thestival.gr, το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Κασσάνδρου και συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Νικολάου, όπου ένας οδηγός πάρκαρε το αυτοκίνητό του πάνω στο πεζοδρόμιο και μάλιστα μέσα σε δενδροδόχο, προκαλώντας σοβαρές φθορές στον κορμό και το ριζικό σύστημα του δέντρου. Μετά από σχετική καταγγελία που δέχθηκε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας, που προχώρησε στην επιβολή προστίμου για παράνο
14:46 30/05/2023

Κωνσταντίνος Ζέρβας για Δήμητρα Ακριτίδου: Ο Δήμος Θεσσαλονίκης θρηνεί την απώλεια της – Πολύτιμη συνεργάτιδα

Newsbeast.gr
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, με δήλωσή του αποχαιρέτησε τη Δημήτρα Ακριτίδου, δημοτική σύμβουλο και πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, που απεβίωσε την Πέμπτη (25/5). Έδωσε μια γενναία μάχη με την επάρατο νόσο για περίπου τρία χρόνια, όμως τελικά δεν άντεξε. Πριν από λίγες μέρες παραιτήθηκε από τη θέση της προέδρου της ΚΕΔΗΘ. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας αποχαιρέτησε την Δήμητρα Ακριτίδου με το παρακάτω μήνυμα: «Με βαθιά θλίψη αποχαιρετώ τη Δήμητρα, που έφυγε από κοντά μας μετά από μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο, την οποία έδωσε μέχρι την τελευταία στιγμή με γενναιότητα κι αξιοπρέπεια. Εργατική και δυναμική, διέγραψε μια μεγάλη πορε
23:50 25/05/2023

Θεσσαλονίκη: Ανάβει τη «Φλόγα της Μνήμης» για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

pagenews.gr
Την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού τιμά ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ανάβοντας τη «Φλόγα της Μνήμης», την Παρασκευή 19 Μαΐου, στις 11.00 το πρωί, στην πλατεία Αγίας Σοφίας.
23:26 16/05/2023

Γιορτή πρόληψης για τη μητέρα από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και το «Άλμα Ζωής»

eleftherostypos.gr
Με μια μεγάλη εκδήλωση πρόληψης τίμησαν τη Γιορτή της Μητέρας ο Δήμος Θεσσαλονίκης και το «Άλμα Ζωής». Πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο και είχε τον τίτλο «Μαμά, σ’ αγαπώ και σε προσέχω!». Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας έστειλε τις πιο ζεστές ευχές του στις μητέρες, «στο πιο αγαπημένο πρόσωπο που έχει καθένας δίπλα του». «Πέρα από το γεγονός […] Το άρθρο Γιορτή πρόληψης για τη μητέρα από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και το «Άλμα Ζωής» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:08 14/05/2023

«Σε αγαπώ και σε προσέχω» - Εικόνες από την ξεχωριστή γιορτή της μητέρας στη Θεσσαλονίκη

Newsit
Με το σύνθημα «Μαμά σ’ αγαπώ και σε προσέχω!» ο Δήμος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Άλμα Ζωής, τίμησαν σήμερα τη Γιορτή της Μητέρας, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα για τη σημασία της πρόληψης του καρκίνου του μαστού. Σε εκδήλωση που έγινε στο φουαγιέ, αλλά και τον αύλειο χώρο του δημαρχιακού μεγάρου, μανούλες με μικρά παιδιά συμμετείχαν ... Περισσότερα To άρθρο «Σε αγαπώ και σε προσέχω» - Εικόνες από την ξεχωριστή γιορτή της μητέρας στη Θεσσαλονίκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:06 14/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load