«Αν είχα κοπέλα και μου έλεγε “δεν θα πας στο GNTM”, θα είχε φάει ένα Χ, σουτ και τελείωσε»

18:54 - 01/06/2020

Το Greece’s Next Top Model επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες και για πρώτη φορά τα υποψήφια μοντέλα θα πρέπει...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αν είχα κοπέλα και μου έλεγε δεν θα πας στο GNTM, θα είχε φάει ένα Χ, σουτ και τελείωσε

Μερικοί υποψήφιοι για το νέο κύκλο του Greece’s Next Top Model (GNTM) μίλησαν στον τηλεοπτικό φακό για τις ερωτήσεις που γίνονται στα castings. Δύο υποψήφιοι ο Παναγιώτης Παρούσος και ο Νίκος Αντωνόπουλος μίλησαν στην κάμερα του Happy Day. Χρειάζεται καλή διατροφή, όχι λιπαρά και γυμναστική. Πιστεύω επειδή είναι το πρώτο GNTM για άντρες θα πάει όλη η καλή φουρνιά. Καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός. Όχι ευτυχώς δεν έχω κοπέλα και δεν πρόκειται να έχω κοπέλα γιατί δεν πας μπροστά έτσι. Αν είχα κοπέλα και μου έλεγε δεν θα πας, θα είχε φάει ένα Χ, σουτ και τελείωσε ανέφερε ο Παναγιώτης Παρούσος. Σπουδάζω Ιστορία και Αρχαιολογία, είμαι στο πτυχίο. Παράλληλα, ασχολούμαι με το μόντελινγκ τον τελευταί

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας