Αδελφός Φλόιντ για τηλεφώνημα Τραμπ: Δεν μ’ άφησε να αρθρώσω λέξη (ΒΙΝΤΕΟ)

20:34 - 01/06/2020

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν άφησε τον αδερφό του Τζορτζ Φλόιντ να βγάλει κουβέντα κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας τους, όπως ανέφερε ο ίδιος ο αδερφός του θύματος, Φιλονίζ Φλόιντ. «Ήταν τόσο γρήγορο. Δεν μου έδωσε καν την ευκαιρία να μιλήσω. Ήταν σκληρό, εγώ προσπαθούσα να του μιλήσω και εκείνος με απέφευγε τύπου ‘’δεν θέλω […] Το άρθρο Αδελφός Φλόιντ για τηλεφώνημα Τραμπ: Δεν μ’ άφησε να αρθρώσω λέξη (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο αδερφός του Τζορτζ Φλόιντ: Μίλησα με τον Τραμπ, δεν με άφηνε να αρθρώσω λέξη, ήταν σκληρό

Μαίνονται τα επεισόδια σε δεκάδες πολιτείες της Αμερικής - Ο αδελφός του άτυχου Φλόιντ έχει ξεκινήσει εκστρατεία προκειμένου η δίωξη σε βάρος του πρώην αστυνομικού, δράστη να αλλάξει από ανθρωποκτονία τρίτου βαθμού σε πρώτη

Διαβάστε το στο

Αδελφός Φλόιντ για τηλεφώνημα Τραμπ: Δεν μ’ άφησε να αρθρώσω λέξη

«Ήταν σκληρό, εγώ προσπαθούσα να του μιλήσω και εκείνος με απέφευγε σα να έλεγε ‘’δεν θέλω να ακούσω αυτά για τα οποία μιλάς’’», είπε σε συνέντευξή του ο Φιλόνις Φλόιντ.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Αδελφός Φλόιντ για τηλεφώνημα Τραμπ: Δεν με άφησε να αρθρώσω λέξη, δεν άκουγε τίποτα (Video)

«Δεν θέλω να ακούσω αυτά για τα οποία μιλάς»ΚΟΣΜΟΣ  Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν άφησε τον αδερφό του Τζορτζ Φλόιντ να βγάλει κουβέντα κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας τους, όπως ανέφερε ο ίδιος ο αδερφός του θύματος, Φιλονίζ Φλόιντ. «Ήταν τόσο γρήγορο. Δεν μου έδωσε καν την ευκαιρία να μιλήσω. Ήταν σκληρό, εγώ προσπαθούσα να του μιλήσω και εκείνος με απέφευγε τύπου ‘’δεν θέλω να ακούσω αυτά για τα οποία μιλάς’’», είπε σε συνέντευξή του στο MSNBC. Αυτό που έλεγε ο Φλόιντ στον αμερικανό πρόεδρο, ήταν ότι θέλει δικαιοσύνη για τον αδελφό του που έπεσε θύμα φριχτής αστυνομικής βίας, όταν ο πρώην αστυνομικός Ντέρεκ Σοβέν τον πατούσε στο λαιμό με το γόνατό του για επτά ολόκληρα λεπτά. Είπε επίσης

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία