Νταλάρας: Δεν ήθελα να γίνω αυτό που έγινα, δεν μπορώ να υποστηρίξω το μεγάλο όνομα «Νταλάρα»

08:38 - 02/06/2020

Πολλές πτυχές της καριέρας και γενικότερα της ζωής του, αποκάλυψε ο Γιώργος Νταλάρας, παραχωρώντας συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου.«Στην αρχή ήθελα να μπαρκάρω, να πάω στα καράβια. Έτσι, διάλεξα την τεχνική σχολή, να γίνω μηχανικός στα καράβια», αποκάλυψε ο Γιώργος Νταλάρας για τα νεανικά του χρόνια, κι έπειτα διευκρίνισε πότε ήταν η πρώτη φορά που στράφηκε προς τη μουσική. «Την πρώτη μου κιθάρα την απέκτησα από τον αδελφό του πατέρα μου... και το 1963 είδα τον αδελφό μου, τον Χρήστο με μια κιθάρα και τότε ήταν που μπήκε το μικρόβιο της μουσικής μέσα μου», είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής. «Τώρα μαθαίνω να τραγουδάω. Στα 50 χρόνια στο τραγούδι, μέσα από τη δουλειά που μπήκα μικρός, έπρεπε να φ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Νταλάρας: Δεν μπορώ να υποστηρίξω το μεγάλο όνομα Νταλάρα

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 ήταν χτες ο Γιώργος Νταλάρας όπου αποκάλυψε πολλές πτυχές της ζωής του. «Στην αρχή ήθελα να μπαρκάρω, να πάω στα καράβια. Έτσι, διάλεξα την τεχνική σχολή, να γίνω μηχανικός στα καράβια», αποκάλυψε ο Γιώργος Νταλάρας για τα νεανικά του χρόνια, κι έπειτα διευκρίνισε πότε ήταν η πρώτη φορά που στράφηκε προς τη μουσική. «Την πρώτη μου κιθάρα την απέκτησα από τον αδελφό του πατέρα μου... και το 1963 είδα τον αδελφό μου, τον Χρήστο με μια κιθάρα και τότε ήταν που μπήκε το μικρόβιο της μουσικής μέσα μου», είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής. «Τώρα μαθαίνω να τραγουδάω. Στα 50 χρόνια στο τραγούδι, μέσα από τη δουλειά που μπήκα μικρός, έπρεπε να φτιάξω

Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά