Τζούλια Νόβα: Αναβάλλει το γάμο της με τον Γιάννη Μάρκου λόγω κορονοϊού [video]

09:33 - 02/06/2020

Η Τζούλια Νόβα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" και αποκάλυψε ότι ανέβαλλε το γάμο της με τον Γιάννη Μάρκου λόγω του κορονοϊού. The post Τζούλια Νόβα: Αναβάλλει το γάμο της με τον Γιάννη Μάρκου λόγω κορονοϊού [video] appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H Τζούλια Νόβα ακύρωσε τον γάμο της λόγω κορωνοϊού

Η Τζούλια Νόβα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και αποκάλυψε πως ο γάμος της ακυρώθηκε...

Διαβάστε το στο Zougla

H Τζούλια Νόβα ακύρωσε τον γάμο της λόγω κορωνοϊού

Η Τζούλια Νόβα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε συνέντευξη η Τζούλια Νόβα και αποκάλυψε πως ο γάμος της ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

H Τζούλια Νόβα ακύρωσε τον γάμο της λόγω κορωνοϊού (VIDEO)

Η Τζούλια Νόβα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και αποκάλυψε πως ο γάμος της ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. «Είχαμε αποφασίσει να παντρευτούμε τον Σεπτέμβρη μετά από πάνω από δέκα χρόνια σχέσης… Είχαμε ξεκινήσει να βλέπουμε χώρους δεξιώσεων, κοιτούσαμε προσκλήσεις, μπομπονιέρες… Είχα κλείσει την εβδομάδα που μας κλείσανε στα σπίτια μας με την καραντίνα να κάνω πρόβα νυφικού. Σίγουρα θέλω να το κρατήσω το νυφικό. Όλο αυτό που συνέβη μας πήγε λίγο πίσω. Θα το μεταφέρουμε για του χρόνου… Ίσως πάει τον Μάιο ή τον Σεπτέμβριο. Σίγουρα δεν είναι καλή χρονιά να κάνεις ένα γάμο. Μου το είχε πει η μαμά μου. Μου έλεγε ότι είναι χρονιά του ποντικού, είναι περίεργο έτος», ανέφερε μ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της