ΑΠΘ: Οι φοιτητές ζητάνε να περάσουν τα μαθήματα... χωρίς εξετάσεις - «Περάσαμε δύο μήνες φόβου σε εγκλεισμό»
17:29 - 02/06/2020
Οι φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) ζητάνε να περάσουν όλα τα μαθήματα, χωρίς εξετάσεις, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και του δίμηνου εγκλεισμού που τους επιβλήθηκε.
Να θεωρηθεί λήξαν το εαρινό ακαδημαϊκό εξάμηνο και να προαχθούν όλοι οι φοιτητές στο επόμενο, χωρίς να αξιολογηθούν μέσω εξετάσεων -εξ αποστάσεως ή διά ζώσης- ζητούν φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης.
«Δε φταίμε εμείς για την πανδημία και τις επιπτώσεις της», δηλώνουν οι φοιτητές επικαλούμενοι δυσκολίες πρόσβασης στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, λόγω έλλειψης τεχνικών μέσων (υπολογιστές, σύνδεση
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr