Ματθίλδη Μαγγίρα: “Πως θα ζήσουμε; Τα 800 ευρώ δεν μου τα έβαλαν και δεν ξέρω το γιατί”
01:53 - 03/06/2020
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο “Πρωινό” και την Μαίρη Αρώνη παραχώρησε η Ματθίλδη Μαγγίρα. Η γνωστή περφόρμερ μίλησε για την περίοδο της καραντίνας ενώ δεν έκρυψε την έντονη ενόχληση της για το πληγωμένο, από τον κορονοϊό, φετινό καλοκαίρι. “Είχα κλείσει δουλειά για το καλοκαίρι στο Άλσος, είχα κανονίσει τα πάντα, ήξερα ότι θα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απόγνωση από Ελληνίδα ηθοποιό: Πώς θα ζήσουμε; Τα 800 ευρώ δεν μου τα έβαλαν και δεν ξέρω το γιατί
Την απόγνωση της για την επόμενη μέρα μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων που θεσπίστηκαν κατά της...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜατθίλδη Μαγγίρα: Εμείς πώς θα ζήσουμε; Τα 800 ευρώ δεν μου τα έβαλαν
Για την επιβίωσή της αγωνιά η Ματθίλδη Μαγγίρα, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού και τα μέτρα που ακολούθησαν έχουν ανατρέψει παντελώς τον επαγγελματικό προγραμματισμό της. Η περφόρμερ -όπως όλοι οι καλλιτέχνες- βιώνει δύσκολες στιγμές, καθώς όλα είναι αβέβαια για τα έσοδά της από τη δουλειά της, ενώ τονίζει ότι η ίδια δεν εισέπραξε το ποσό […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr