Ο Λάκης Γαβαλάς εξομολογείται – “Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς”

08:09 - 03/06/2020

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα” της Τρίτης. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και κριτής στο “My […] The post Ο Λάκης Γαβαλάς εξομολογείται – “Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Γαβαλάς: «Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς»

«Μόλις προφυλακίστηκα, κατάλαβα ότι θα μείνω 18 μήνες».

Διαβάστε το στο

Λάκης Γαβαλάς: Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς για όλους

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Λάκης Γαβαλάς την Τρίτη βρέθηκε καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή της «Μεσάνυχτα». Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο Λάκης Γαβαλάς εξομολογείται – "Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς" (VIDEO)

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα” της Τρίτης. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και κριτής στο “My Style Rocks” αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο διάστημα που πέρασε στη φυλακή τόσο στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όσο και στον σεβασμό που κέρδισε από όλους. “Ήμουν σε μια πτέρυγα υψηλού κινδύνου μαζί με άλλους τρεις Έλληνες, οι οποίοι είχαν και αυτοί να κάνουν με οικονομικά” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς, προσθέτοντας πως “μου φέρονταν όλοι πάρα πολύ καλά. Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς για όλους. Έτσι έμπαινα και στους οίκους μόδας”. “Μετά από ένα τρίμηνο, όταν και οι δικηγόροι έλεγαν θα βγω δεν θα βγω, λέω “παιδιά, εδώ καθόμαστε μέχ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Λάκης Γαβαλάς: «Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς!»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Λάκη Γαβαλά στην Ελεονώρα Μελέτη… The post Λάκης Γαβαλάς: «Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς!» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Λάκης Γαβαλάς: «Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Λάκης Γαβαλάς. Μεταξύ άλλων, ο σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στο διάστημα που πέρασε μέσα στη φυλακή, δίνοντας έμφαση στις δυσκολίες που συνάντησε αλλά και τον σεβασμό που κέρδισε.  “Ήμουν σε μια πτέρυγα υψηλού κινδύνου μαζί με άλλους τρεις Έλληνες, οι οποίοι είχαν και αυτοί να κάνουν με οικονομικά” είπε και πρόσθεσε:  “Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς για όλους. Έτσι έμπαινα και στους οίκους μόδας. Μετά από ένα τρίμηνο, όταν και οι δικηγόροι έλεγαν θα βγω δεν θα βγω, λέω “παιδιά, εδώ καθόμαστε μέχρι το 18μηνο”! Γιατί δεν ήμουν ακόμη φυλακισμένος, ήμουν υπόδικος. Ξαφνικά έκανα τις γυμ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς για όλους (BINTEO)

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο διάστημα που πέρασε στη φυλακή. «Ήμουν σε μια πτέρυγα υψηλού κινδύνου μαζί με άλλους τρεις Έλληνες, οι οποίοι είχαν και αυτοί να κάνουν με οικονομικά… μου φέρονταν όλοι πάρα πολύ καλά. Μπήκα […] Το άρθρο Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς για όλους (BINTEO) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Λ. Γαβαλάς: «Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς» (βίντεο)

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα” της Τρίτης. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και κριτής στο “My Style Rocks” αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο διάστημα που πέρασε στη φυλακή τόσο στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όσο και στον σεβασμό που κέρδισε από όλους. «Ήμουν σε μια πτέρυγα υψηλού κινδύνου μαζί με άλλους τρεις Έλληνες, οι οποίοι είχαν και αυτοί να κάνουν με οικονομικά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς, προσθέτοντας πως «μου φέρονταν όλοι πάρα πολύ καλά. Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς για όλους. Έτσι έμπαινα και στους οίκους μόδας». «Μετά από ένα τρίμηνο, όταν και οι δικηγόροι έλεγαν θα βγω δεν θα βγω, λέω “παιδιά, εδώ καθόμαστε μέχρι

Διαβάστε το στο pronews.gr

“Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς”

Lamianow.gr “Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς” Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα” της Τρίτης. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και κριτής στο “My Style Rocks” αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο διάστημα που πέρασε στη φυλακή. “Ήμουν σε μια πτέρυγα υψηλού κινδύνου μαζί με άλλους τρεις Έλληνες, οι οποίοι είχαν… “Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς” Νewsroom

Διαβάστε το στο lamianow.gr

“Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς”

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα” της Τρίτης. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και κριτής στο “My Style Rocks” αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο διάστημα που πέρασε στη φυλακή τόσο στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όσο και στον σεβασμό που κέρδισε από όλους. “Ήμουν σε μια πτέρυγα υψηλού κινδύνου μαζί με άλλους τρεις […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Εξομολόγηση Γαβαλά: Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς

Ο Λάκης Γαβαλάς καλεσμένος της εκπομπής Μεσάνυχτα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν στη φυλακή και πόσο τον άλλαξε αυτή η περιπέτεια. Ήμουν σε μια πτέρυγα υψηλού κινδύνου μαζί με άλλους τρεις Έλληνες, οι οποίοι είχαν και αυτοί να κάνουν με οικονομικά. Μου φερόντουσαν πολύ καλά όλοι. Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς, όπως και στους οίκους μόδας. Στη φυλακή είπα θα εμπλουτίσω τις γνώσεις μου. Πήγα και ρούχα στους κρατούμενους , αλλά και εγώ πήρα από τη φυλακή ρούχα. Τα ρούχα που πήγα εγώ στη φυλακή για τους κρατούμενους, η προϊσταμένη της φυλακής δεν θέλησε να τους τα μοιράσει. > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Εξομολόγηση Γαβαλά: Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγ

Διαβάστε το στο spoilers

Λάκης Γαβαλάς: Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς

Λάκης Γαβαλάς: Για όλους και για όλα μίλησε ο σχεδιαστής μόδας ανοίγοντας τη καρδιά του στην Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Λάκης Γαβαλάς: "Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς για όλους"

Η εξομολόγηση του σχεδιαστή...

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα” της Τρίτης. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και κριτής στο “My Style Rocks” αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο διάστημα που πέρασε στη φυλακή τόσο στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όσο και στον σεβασμό που κέρδισε από όλους. “Ήμουν σε μια πτέρυγα υψηλού κινδύνου μαζί με άλλους τρεις […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο