Μητέρα της μαθήτριας που πέθανε μετά από πάρτι στη Σαντορίνη: Όσοι ευθύνονται δεν είπαν ούτε μία συγγνώμη

13:33 - 03/06/2020

ΕΛΛAΔΑΠροκαλεί σοκ η υπόθεση της 14χρονης Κατερίνας από τη Σαντορίνη που τον Μάιο του 2019 πέθανε σε πάρτι συμμαθήτριας της από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Οπως αναφέρει το Cyclades24 η μητέρα της ζητά να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον χαμό του παιδιού της: «Την έπαιρνα εγώ κατά τις 10.15 και δεν το πιάνανε κανένας. Πήρα, πήρα, ξαναπήρα, μετά μου είπαν ότι ήταν τουαλέτα. Μετά από κανένα τέταρτο με ξαναπαίρνουν και μου λένε το παιδί το πάμε στο νοσοκομείο. Ε…και πήγα και ήταν νεκρό. Και είπαν οι γιατροί ότι άργησαν το παιδί να το πάνε». Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής, Σωκράτης Τσαντίρης, διαπιστώθηκε συγκέντρωση οινοπνεύματος μεγαλύτερη των 3,5 γραμμαρίων ανά λίτρο αίματος. Η κατανάλωση ήταν

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)