Κατακραυγή στην Ινδία: Έγκυος ελεφαντίνα έφαγε ανανά με κροτίδα που έφτιαξαν άνθρωποι και πέθανε

03:27 - 04/06/2020

Μια έγκυος ελεφαντίνα υπέκυψε στα τραύματά της, αφού έφαγε κάποιο φρούτο, πιθανότατα ανανά, που περιείχε μια κροτίδα, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές της νότιας Ινδίας όπου ο θάνατος του άγριου ζώου έχει προκαλέσει κατακραυγή. Η άτυχη ελεφαντίνα περιφερόταν στις 27 Μαΐου σε ένα χωριό κοντά στο εθνικό πάρκο Σάιλεντ Βάλεϊ του κρατιδίου Κεράλα και εκεί μάλλον βρήκε και έφαγε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατακραυγή στην Ινδία: Έγκυος ελεφαντίνα έφαγε ανανά με κροτίδα που έφτιαξαν άνθρωποι και πέθανε-ΒΙΝΤΕΟ

Μια έγκυος ελεφαντίνα υπέκυψε στα τραύματά της, αφού έφαγε κάποιο The post Κατακραυγή στην Ινδία: Έγκυος ελεφαντίνα έφαγε ανανά με κροτίδα που έφτιαξαν άνθρωποι και πέθανε-ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Οργή στην Ινδία: Νεκρός ο ελέφαντας που έφαγε ανανά με κροτίδες – Ήταν έγκυος (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ  Αξιωματούχοι της άγριας ζωής στην Ινδία ερευνούν το θάνατο ενός έγκυου ελέφαντα αφού έφαγε έναν ανανά που περιείχε κροτίδες. Το περιστατικό στην Κεράλα προκάλεσε οργή όταν ένας αξιωματούχος δημοσίευσε τον θάνατο στα social media. Δεν είναι σαφές εάν ήταν ατύχημα, ποιος έβαλε τα εκρηκτικά ή γιατί. Το ζώο βίωσε τεράστιο πόνο για μέρες μέχρι που πέθανε. Οι κτηνίατροι προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να το σώσουν. Η Ινδία έχει περίπου 27.000 άγριους ελέφαντες και 2.500 σε αιχμαλωσία. Ο υπουργός Περιβάλλοντος Πρακάς Γιαβατεκάρ είπε ότι η κυβέρνηση είχε λάβει «σοβαρά υπόψιν τη δολοφονία». Ο επικεφαλής της Κεράλα Μουμπάι Χάμιτ αναφέρει ότι η έρευνα επικεντρώνεται σε «τρεις υπόπτους». «Δύο ύποπτοι

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή