Τα πρώτα λόγια από τη Μάρθα Καραγιάννη μετά τη χειρουργική επέμβαση

08:03 - 04/06/2020

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους συμπατριώτες μου για το ενδιαφέρον τους. Είμαι καλά και σύντομα θα βρίσκομαι […] The post Τα πρώτα λόγια από τη Μάρθα Καραγιάννη μετά τη χειρουργική επέμβαση appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Για την κατάσταση της υγείας της μίλησε η Μάρθα Καραγιάννη, η οποία υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους συμπατριώτες μου για το ενδιαφέρον τους. Είμαι καλά και σύντομα θα βρίσκομαι και πάλι στην καθημερινότητά μου», ήταν το μήνυμα που έστειλε σε όλο τον κόσμο η Μάρθα Καραγιάννη μέσω της εφημερίδας Espresso.

Διαβάστε το στο thestival.gr

Μάρθα Καραγιάννη: Το πρώτο της μήνυμα μετά τη χειρουργική επέμβαση

Η Μάρθα Καραγιάννη υποβλήθηκε πριν λίγες ημέρες σε χειρουργική επέμβαση, μετά από λίγους μήνες αναμονής λόγω του κορονοϊού και σήμερα θέλησε να στείλει το μήνυμά της σε όλους όσοι έστελναν τις ευχές της για γρήγορη ανάρρωση.  The post Μάρθα Καραγιάννη: Το πρώτο της μήνυμα μετά τη χειρουργική επέμβαση appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μάρθα Καραγιάννη: «Είμαι καλά» – Τα πρώτα λόγια της μετά την χειρουργική επέμβαση

Η Μάρθα Καραγιάννη μίλησε στην εφημερίδα "Espesso" και ευχαρίστησε τους συμπατριώτες της για το ενδιαφέρον τους. The post Μάρθα Καραγιάννη: «Είμαι καλά» – Τα πρώτα λόγια της μετά την χειρουργική επέμβαση appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Η προσέγγιση της Ιστορίας είναι μία χειρουργική επέμβαση

Ο καλύτερος τρόπος, για να ξεκινήσει ένα τέτοιο άρθρο, θα ήταν ένας ορισμός της επιστήμης της ιστορίας. Υπάρχει όμως; Είναι σημαντικό να αναφέρω ότι ανά τους αιώνες έχουν έρθει στο προσκήνιο αρκετοί ακριβείς επιστημονικοί ορισμοί, χωρίς όμως κανένας από αυτούς να είναι επαρκής στο σύνολό του, σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα. Ωστόσο, αυτό που δε μπαίνει σε διαπραγμάτευση είναι η άποψη ότι η γνώση του παρελθόντος είναι απαραίτητη για την κατανόηση του παρόντος· Historia magistra vitae – λέει ο Κικέρων (106-43 π.Χ.) –, δηλαδή «η ιστορία είναι δασκάλα της ζωής». Αν συμφωνήσουμε σε αυτήν την προσέγγιση, ότι είναι ανάγκη να γνωρίζουμε το παρελθόν μας, τις ρίζες μας, για να καταλάβουμε τον προορι

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους συμπατριώτες μου για το ενδιαφέρον τους. Είμαι καλά και σύντομα θα βρίσκομαι και πάλι στην καθημερινότητά μου», ήταν το μήνυμα που έστειλε σε όλο τον κόσμο η Μάρθα Καραγιάννη μέσω της εφημερίδας Espresso. Με αυτά τα λόγια η μεγάλη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, η […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μάρθα Καραγιάννη: Τα πρώτα λόγια μετά την χειρουργική επέμβαση

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους συμπατριώτες μου για το ενδιαφέρον τους. Είμαι καλά και σύντομα θα βρίσκομαι και πάλι στην καθημερινότητά μου». Με αυτά τα λόγια η μεγάλη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου Μάρθα Καραγιάννη θέλησε να ευχαριστήσει τους συμπατριώτες της για το ενδιαφέρον τους ένα εικοσιτετράωρο μετά την χειρουργική […] The post Μάρθα Καραγιάννη: Τα πρώτα λόγια μετά την χειρουργική επέμβαση appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Μάρθα Καραγιάννη - Τα πρώτα λόγια μετά τη χειρουργική επέμβαση

Όσα δήλωσε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο