Καραγιάννη: Τι δήλωσε για την κατάσταση της υγείας της μετά το χειρουργείο

08:51 - 04/06/2020

Η Μάρθα Καραγιάννη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και με δηλώσεις της στην εφημερίδα Εspresso αναφέρει ότι είναι πολύ καλά.

Διαβάστε Περισσότερα στο real.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάρθα Καραγιάννη: Το δημόσιο μήνυμα της ηθοποιού μετά το χειρουργείο

Ένα 24ωρο μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε σε ιδιωτική κλινική για αφαίρεση χολής, η μεγάλη πρωταγωνίστρια...

Διαβάστε το στο Zougla

Μάρθα Καραγιάννη: Το πρώτο μήνυμα της ηθοποιού μετά το χειρουργείο

Η αγαπημένη ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη υπεβλήθη σε επέμβαση για αφαίρεση χολής

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μάρθα Καραγιάννη: Το δημόσιο μήνυμα της ηθοποιού μετά το χειρουργείο

Ένα 24ωρο μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε σε ιδιωτική κλινική για αφαίρεση χολής η μεγάλη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του ελληνικού...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μάρθα Καραγιάννη: Το μήνυμά της μετά το χειρουργείο

Η Μάρθα Καραγιάννη έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά το χειρουργείο για την αφαίρεση χολής. Η ηθοποιός έκανε την Τρίτης μετά από τρεις μήνες που βρέθηκε το πρόβλημα καθώς ήταν σε αναμονή λόγω του κορονοϊού. Όλα πήγαν καλά και η σπουδαία πρωταγωνίστρια μίλησε στην εφημερίδα Espresso. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους συμπατριώτες μου για το ενδιαφέρον τους. Είμαι καλά και σύντομα θα βρίσκομαι και πάλι στην καθημερινότητά μου. > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μάρθα Καραγιάννη: Το μήνυμά της μετά το χειρουργείο

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ real.gr

Αυτό είναι το πιο υγιεινό φρούτο του κόσμου, σύμφωνα με ερευνητές

Χαρακόπουλος: Η τεχνητή νοημοσύνη πρέπει να παραμείνει υπηρέτης του ανθρώπου

Ιταλός ΥΠΕΞ για τις ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο: «Απαράδεκτα τα όσα συμβαίνουν»

Κυψέλη: Ολοκληρώθηκε η απολογία των δύο αδερφών που σκότωσαν τον ξάδερφό τους

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εφοριακών στην Κέρκυρα: Χειροπέδες σε υποδιευθυντή ΔΟΥ, ελεγκτές, υπάλληλο και λογιστή

Ζέσταμα κινητήρα όταν έχει κρύο: Μύθος ή αλήθεια;