Κόνι Μεταξά: Δεν είμαι από κείνες που τρελαίνονται και σκέφτονται το νυφικό

09:26 - 04/06/2020

«Δεν είμαι και από τις κοπέλες που τρελαίνομαι και σκέφτομαι το νυφικό», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Κόνι Μεταξά.Η εντυπωσιακή και εκρηκτική Κόνι Μεταξά διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωή της, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Αυτό δήλωσε στην εκπομπή «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον οποίον είπε πόσο πιθανό είναι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, στο μέλλον. «Πλέον προσέχω πριν μιλήσω, λίγο παραπάνω, γιατί όσο περνούν τα χρόνια δεν θέλω να βλέπω κάτι που έχω πει και να το μετανιώνω», τόνισε η καλλιτέχνιδα. «Δεν λέω όχι στον γάμο. Βέβαια δεν είμαι και από τις κοπέλες που τρελαίνομαι και σκέφτομαι το νυφικό», είπε, ερωτηθείσα εάν σκέφτεται το ενδεχόμενο του γάμο

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κόνι Μεταξά: Η εμφάνιση που… τρέλανε τον Αρναούτογλου! [ΦΩΤΟ]

Τα μεσάνυχτα, η Κόνι Μεταξά είναι καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και δηλώνει πως βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της ζωή της, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Μιλά για τη συμμετοχή της στο «Just The 2 Of Us», για τον σύντροφό της, τη σχέση εξ’αποστάσεως, αλλά και για το πόσο πιθανό είναι να ανέβει τα […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Κόνι Μεταξά: Η εμφάνιση που… τρέλανε τον Αρναούτογλου!

Τα μεσάνυχτα, η Κόνι Μεταξά είναι καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και δηλώνει πως βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της ζωή της, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Μιλά για τη συμμετοχή της στο Just The 2 Of Us, για τον σύντροφό της, τη σχέση εξ’αποστάσεως, αλλά και για το πόσο πιθανό είναι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, στο μέλλον. Έχει βαρεθεί το Instagram; Πώς αντιμετωπίζει, πλέον, τα αρνητικά σχόλια; Πόσο έχει ωριμάσει η ίδια σαν άνθρωπος; Πόσο την έχει βοηθήσει το τηλεοπτικό της ταίρι, Τάσος Ξιαρχό, που εισβάλλει στο στούντιο και μας αποκαλύπτει πως θα ήθελαν να πάνε ακόμα και στη Eurovision μαζί. Η Κόνι Μεταξά επέλεξε να ενφανιστεί στην εκπομπή πιο σέξι από ποτέ. Με

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά