H Χάρις Αλεξίου «αποχαιρετά» το τραγούδι: «Δεν πάει η φωνή μου πια…»

10:50 - 04/06/2020

Η Χαρούλα Αλεξίου σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση «αποχαιρετά» τη φωνή της και το τραγούδι! «Έχω απομακρυνθεί από το τραγούδι , δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως παλιά και δεν το καταδέχομαι να συνεχίσω και να το κάνω αυτό και αν το κάνω καλά…» είπε σε μία κατάθεση ψυχής η Χαρούλα Αλεξίου στον Φώτη Απέργη στο δεύτερο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χάρις Αλεξίου : Αποχαιρετά το τραγούδι – Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Η Χάρις Αλεξίου σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση ανακοίνωσε ότι αποχαιρετά το τραγούδι λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει με τη φωνή της

Διαβάστε το στο

Χάρις Αλεξίου: Τέλος το τραγούδι – «Δεν καταδέχομαι να συνεχίσω»

Η Χαρούλα Αλεξίου μίλησε στην εκπομπή «Κατάλληλη Ώρα» και τον Νίκο Απέργη και αποκάλυψε την απόφασή της να εγκαταλείψει το τραγούδι λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει με τη φωνή της. The post Χάρις Αλεξίου: Τέλος το τραγούδι – «Δεν καταδέχομαι να συνεχίσω» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Χάρις Αλεξίου «αποχαιρετά» το τραγούδι: Δεν καταδέχομαι να συνεχίσω αν δεν μπορώ να το κάνω καλά (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στο Δεύτερο Πρόγραμμα και τον Φώτη Απέργη, η Χάρις Αλεξίου αποχαιρετά το τραγούδι. Η μεγάλη ερμηνεύτρια παραδέχεται ότι αυτή ήταν μια δύσκολη και πολύ σοβαρή απόφαση, ωστόσο, δεν καταδέχεται να κάνει κάτι αν δεν το κάνει καλά, καθώς-όπως αποκαλύπτει τον τελευταίο καιρό “η φωνή της δεν την άκουγε”. «Έχω απομακρυνθεί από το τραγούδι τελείως. Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως τραγουδούσα παλιά και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω και να το κάνω αυτό, αν δεν μπορώ να το κάνω καλά. Δεν πάει η φωνή μου πια, δεν με “ακούει” πια η φωνή μου και είπα ότι είναι καλύτερο να σταματήσω. Στον Ξαρχάκο πήρα την οριστική απόφαση και είπα “δεν σου αξίζει να συνεχίσεις”. Δεν ήταν κάτι

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Η Χαρούλα Αλεξίου αποχωρεί από το τραγούδι: «Δεν με “ακούει” η φωνή μου πια, σταματώ»

Η εμβληματική ερμηνεύτρια ανακοίνωσε το τέλος της επικής και διάρκειας μισού αιώνα καριέρας της στο Πεντάγραμμο The post Η Χαρούλα Αλεξίου αποχωρεί από το τραγούδι: «Δεν με “ακούει” η φωνή μου πια, σταματώ» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Χάρις Αλεξίου:«Αποχαιρετά» το τραγούδι: «Δεν πάει η φωνή μου πια...»

Η Χαρούλα Αλεξίου σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση «αποχαιρετά» τη φωνή της και το τραγούδι!

Διαβάστε το στο queen.gr

Η Χαρούλα Αλεξίου σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση «αποχαιρετά» τη φωνή…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Η Χαρούλα Αλεξίου σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση «αποχαιρετά» τη φωνή της και το τραγούδι!

Διαβάστε το στο astrology.gr

Συγκλονίζει η Χάρις Αλεξίου που σταματά το τραγούδι: «Δεν με ακούει πια η φωνή μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλόνισε η Χάρις Αλεξίου η οποία με δήλωσή της ενημέρωσε το κοινό ότι αποσύρεται από το τραγούδι. Η φωνή της σημάδεψε γενιές και οι θαυμαστές της βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα. Η Χαρούλα που έγινε Χάρις αλλά ήταν πάντα η σπουδαία Αλεξίου.  Το απόγευμα της Τετάρτης η Χάρις Αλεξίου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Κατάλληλη Ώρα» […] The post Συγκλονίζει η Χάρις Αλεξίου που σταματά το τραγούδι: «Δεν με ακούει πια η φωνή μου» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Χάρις Αλεξίου: «Σταματάω το τραγούδι - Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως παλιά»

Αποχαιρετά το τραγούδι η μεγάλη ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου, μετά από 50 χρόνια. Η σπουδαία τραγουδίστρια  σε πρόσφατη συνέντευξή της πως λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει με τη φωνή της.  Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή της ΕΡΤ «Κατάλληλη Ώρα» την Τετάρτη 3 Ιούνιου [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Η Χάρις Αλεξίου εγκαταλείπει το τραγούδι: «Δεν με ακούει πια η φωνή μου» (vid)

Η σπουδαία Χάρις Αλεξίου έκανε μια σπαρακτική εξομολόγηση στο Δεύτερο Πρόγραμμα αποχαιρετώντας, ουσιαστικά, ενώπιον του κοινού, μια καριέρα ζωής. «Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως παλιά».

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Η Χάρις Αλεξίου αποχαιρετάει το τραγούδι: Δε με ακούει η φωνή μου πια...Είπα πως είναι καλύτερα να σταματήσω...

Η Χαρούλα Αλεξίου σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση που έδωσε στο  Δεύτερο Πρόγραμμα και στον Φώτη Απέργη «αποχαιρέτησε» τη φωνή της και το τραγούδι. "Έχω απομακρυνθεί από το τραγούδι τελείως. Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως τραγουδούσα παλιά και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω και να το κάνω αυτό, αν δεν μπορώ να το κάνω καλά. Δεν πάει η φωνή μου πια, δεν με “ακούει” πια η φωνή μου και είπα ότι είναι καλύτερο να σταματήσω....Δεν ήταν κάτι απλό, βεβαίως και το πένθησα.... Δεν γράφω τραγούδια πια. Όταν γράφω μου βγαίνει να το τραγουδήσω, οπότε τι να γράψω τώρα;", τόνισε...

Διαβάστε το στο entertv.gr

Η Χάρις Αλεξίου σταματά το τραγούδι: «Δεν με ακούει η φωνή μου» (video)

Η Χάρις Αλεξίου ανακοίνωσε την απόφασή της να σταματήσει το τραγούδι, λίγο μετά την κυκλοφορία του δίσκου της με «Τα τραγούδια της ξενιτιάς». Η σπουδαία ερμηνεύτρια εξομολογήθηκε πως «δεν την ακούει πια η φωνή της» και θα σταματήσει να τραγουδάει. «Έχω απομακρυνθεί από τραγούδι τελείως. Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως τραγουδούσα παλιά. Και δεν καταδέχομαι … The post Η Χάρις Αλεξίου σταματά το τραγούδι: «Δεν με ακούει η φωνή μου» (video) appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Χάρις Αλεξίου: Αποχαιρετά το τραγούδι – Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Η Χάρις Αλεξίου σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση ανακοίνωσε ότι αποχαιρετά το τραγούδι λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει με τη φωνή της

Διαβάστε το στο to10.gr

Η Χαρούλα Αλεξίου αποχωρεί: “Δεν με “ακούει” η φωνή μου πια, σταματώ”

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ανακοίνωσε το τέλος της επικής -διάρκειας μισού αιώνα!- καριέρας της στο Πεντάγραμμο. «Μπορεί κι εγώ να τη σαμποτάρισα τη φωνή μου. Οταν κατάλαβα ότι δεν αποδίδει πια, ίσως της “έσκαψα” λίγο παραπάνω το έδαφος» είπε. Στα 69 της χρόνια και έπειτα από μια επική δισκογραφία και πορεία στο ελληνικό τραγούδι, που ξεκίνησε […]

Διαβάστε το στο

Χαρούλα Αλεξίου: «Σταματώ το τραγούδι, δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως παλιά»

Με μία συγκλονιστική εξομολόγηση, η αγαπημένη τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι αποφασίζει να σταματήσει το τραγούδι: «Δεν καταδέχομαι να συνεχίσω, αν δεν μπορώ να το κάνω καλά» Για την απόφασή της να σταματήσει οριστικά το τραγούδι μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Χάρις Αλεξίου. Η σπουδαία ερμηνεύτρια μίλησε στην εκπομπή «Κατάλληλη Ώρα» στο Β’ πρόγραμμα της Ελληνικής ραδιοφωνίας και εξήγησε τους λόγους που την […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”