«Δεν με ακούει η φωνή μου»: Η Χάρις Αλεξίου σταματά το τραγούδι [βίντεο]

11:33 - 04/06/2020

Η Χάρις Αλεξίου ανακοίνωσε την απόφασή της να σταματήσει το τραγούδι, λίγο μετά την κυκλοφορία του δίσκου της με «Τα τραγούδια της ξενιτιάς». Η σπουδαία ερμηνεύτρια εξομολογήθηκε πως «δεν την ακούει πια η φωνή της» και θα σταματήσει να τραγουδάει. «Έχω απομακρυνθεί από τραγούδι τελείως. Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως... The post «Δεν με ακούει η φωνή μου»: Η Χάρις Αλεξίου σταματά το τραγούδι [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Δεν με “ακούει” η φωνή μου»: Η Χαρούλα Αλεξίου ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας της

Το τέλος της καριέρας της ανακοίνωσε σε μια εκ βαθέων συνέντευξή της στον Φώτη Απέργη η Χαρούλα Αλεξίου, λίγο μόλις…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Ανακοίνωση – σοκ: Η Χάρις Αλεξίου σταματά το τραγούδι!

Σαν βόμβα έσκασε στο χώρο της μουσικής η είδηση ότι η Χάρις Αλεξίου σταματά το τραγούδι. Η σπουδαία ερμηνεύτρια μίλησε ανοικτά για την απόφασή της και εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτήν. «Έχω απομακρυνθεί από τραγούδι τελείως. Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως τραγουδούσα παλιά. Και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω και να το κάνω […]

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]