Βελόπουλος: Αν οι Τούρκοι φθάσουν στα 6 μίλια πρέπει να βυθιστεί σκάφος (vid)
10:21 - 05/06/2020
«Αν οι Τούρκοι φθάσουν στα 6 μίλια, πρέπει να βυθιστεί σκάφος» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. «Το έχω πει δημοσίως. Αν πάνε στα έξι ή στα 12 μίλια πρέπει να βυθιστεί το σκάφος είτε αυτό είναι γεωτρύπανο είτε ερευνητικό. Κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσουμε μέχρι που φτάνει η αξιοπρέπειά μας. Η “κόκκινη” […]
The post Βελόπουλος: Αν οι Τούρκοι φθάσουν στα 6 μίλια πρέπει να βυθιστεί σκάφος (vid) appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε Περισσότερα στο lamiafm1.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κ.Βελόπουλος: «Όποιο τουρκικό πλοίο φτάσει στα 12 μίλια πρέπει να βυθιστεί»
Τις τελευταίες ενέργειες της Άγκυρας και την αντίδραση της Ελλάδας σχολίασε ο Κυριάκος Βελόπουλος, πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.
«Το έχω πει δημοσίως. Αν πάνε στα έξι ή στα 12 μίλια πρέπει να βυθιστεί το σκάφος είτε αυτό είναι γεωτρύπανο είτε ερευνητικό. Κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσουμε μέχρι που φτάνει η αξιοπρέπειά μας. Η “κόκκινη” γραμμή μας. Εδώ και 50 χρόνια η ιστορία των έξι και 12 μιλίων είναι στημένο πολιτικό παιχνίδι», δήλωσε.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σημείωσε πως «το πιο σημαντικό για εμένα είναι η εξωτερική μας πολιτική. Είμαστε η μοναδική χώρα που κάνει εξωτερική πολιτική με επιστολές» είπε και συμπλήρωσε: «Πρέπει να κάνουμε πράξεις. Αυτό που έκανε η Του
Διαβάστε το στο pronews.grΒελόπουλος: Αν οι Τούρκοι φθάσουν στα 6 μίλια πρέπει να βυθιστεί σκάφος
«Αν οι Τούρκοι φθάσουν στα 6 μίλια, πρέπει να βυθιστεί σκάφος» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
Διαβάστε το στο ekriti.gr