Βελόπουλος: Αν οι Τούρκοι φθάσουν στα 6 μίλια πρέπει να βυθιστεί σκάφος (vid)

10:21 - 05/06/2020

«Αν οι Τούρκοι φθάσουν στα 6 μίλια, πρέπει να βυθιστεί σκάφος» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. «Το έχω πει δημοσίως. Αν πάνε στα έξι ή στα 12 μίλια πρέπει να βυθιστεί το σκάφος είτε αυτό είναι γεωτρύπανο είτε ερευνητικό. Κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσουμε μέχρι που φτάνει η αξιοπρέπειά μας. Η “κόκκινη” […] The post Βελόπουλος: Αν οι Τούρκοι φθάσουν στα 6 μίλια πρέπει να βυθιστεί σκάφος (vid) appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε Περισσότερα στο lamiafm1.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κ.Βελόπουλος: «Όποιο τουρκικό πλοίο φτάσει στα 12 μίλια πρέπει να βυθιστεί»

Τις τελευταίες ενέργειες της Άγκυρας και την αντίδραση της Ελλάδας σχολίασε ο Κυριάκος Βελόπουλος, πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. «Το έχω πει δημοσίως. Αν πάνε στα έξι ή στα 12 μίλια πρέπει να βυθιστεί το σκάφος είτε αυτό είναι γεωτρύπανο είτε ερευνητικό. Κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσουμε μέχρι που φτάνει η αξιοπρέπειά μας. Η “κόκκινη” γραμμή μας. Εδώ και 50 χρόνια η ιστορία των έξι και 12 μιλίων είναι στημένο πολιτικό παιχνίδι», δήλωσε. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σημείωσε πως «το πιο σημαντικό για εμένα είναι η εξωτερική μας πολιτική. Είμαστε η μοναδική χώρα που κάνει εξωτερική πολιτική με επιστολές» είπε και συμπλήρωσε: «Πρέπει να κάνουμε πράξεις. Αυτό που έκανε η Του

Διαβάστε το στο pronews.gr

Βελόπουλος: Αν οι Τούρκοι φθάσουν στα 6 μίλια πρέπει να βυθιστεί σκάφος

«Αν οι Τούρκοι φθάσουν στα 6 μίλια, πρέπει να βυθιστεί σκάφος» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamiafm1.gr

Λαμία: Σφοδρή σύγκρουση στο κέντρο – ΙΧ μπήκε σε βιτρίνα καταστήματος (φωτό και βίντεο)

Από καύσωνα σε καύσωνα: Έρχεται νέο κύμα ζέστης από την Τετάρτη, «ίσως να είναι ισχυρότερο» (vid)

Πρώην δήμαρχος εντοπίστηκε νεκρός με τραύμα από όπλο

Γιατί δεν ολοκληρώθηκε ακόμα το αρδευτικό δίκτυο απο τον Σμόκοβο στην περιοχή του Δομοκού;

Υποψήφιος ξανά ο Βασίλης Κυριακάκης για τον Δήμο Λαμίας

Χωματερή μετά τη διασταύρωση για την Ηράκλεια….