Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τη Μάρθα Καραγιάννη

16:48 - 05/06/2020

Την Τρίτη 2 Ιουνίου η Μάρθα Καραγιάννη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτική κλινική για αφαίρεση χολής. Η αγαπημένη ηθοποιός για το συγκεκριμένο...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάρθα Καραγιάννη: Εξιτήριο από το νοσοκομείο για την αγαπημένη ηθοποιό

Στο σπίτι της αναρρώνει από χθες η Μάρθα Καραγιάννη μετά την προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης χολής στην οποία υποβλήθηκε το πρωί της Τρίτης

Διαβάστε το στο

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η Μάρθα Καραγιάννη

Στο σπίτι της αναρρώνει από την Πέμπτη η αγαπητή ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη μετά την προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης χολής στην οποία υποβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 2 Ιουνίου 2020 σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μάρθα Καραγιάννη: Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη το απόγευμα της Πέμπτης (4/6) μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.  The post Μάρθα Καραγιάννη: Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πήρε εξιτήριο η Μάρθα Καραγιάννη (φώτος)

Από χθες (4/6) το απόγευμα αναρρώνει στο σπίτι της η Μάρθα Καραγιάννη, μετά την προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης χολής στην οποία υποβλήθηκε το πρωί της Τρίτης. Η δημοπφιλής ηθοποιός πήρε εξιτήριο το απόγευμα της Πέμπτης, όπως ενημέρωσε μέσω Facebook η επιστήθια φίλη και συγκάτοικός της, Ντόρα Δούμα. «Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας για […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Εξιτήριο πήρε η Μάρθα Καραγιάννη

Eξιτήριο πήρε σήμερα η Μάρθα Καραγιάννη που την Τρίτη 2 Ιουνίου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση  για αφαίρεση χολής. Η αγαπημένη ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο όπου έκανε την προγραμματισμένη της επέμβαση και όλα πήγαν μια χαρά. Η  αδελφική της φίλη, Ντόρα Δούμα, έκανε γνωστό πως η ηθοποιός επέστρεψε στο σπίτι της με ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό  της στο Facebook όπου έγραψε: "Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας για την αγαπημένη Μάρθα είναι καλά πριν λίγο ΗΛΘΑΜΕ στο σπίτι μας. Ζητώ συγνώμη αλλά είμαι πάρα πολύ...

Διαβάστε το στο entertv.gr

Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τη Μάρθα Καραγιάννη

Αναρρώνει στο σπίτι της

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»