Ο Πάνος Ιωαννίδης έδωσε την είδηση για το MasterChef

12:00 - 06/06/2020

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και την Ειρήνη Αρβανίτη έδωσε συνέντευξη ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως έχουν […] The post Ο Πάνος Ιωαννίδης έδωσε την είδηση για το MasterChef appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Ιωαννίδης : Σε συζητήσεις για επόμενη σεζόν MasterChef 5

«Γίνεται συζήτηση για την επόμενη σεζόν, είμαστε όλοι χαρούμενοι και ευχαριστημένοι και πάμε μάλλον για το 5»

Διαβάστε το στο

Πάνος Ιωαννίδης: Πάμε μάλλον για το MasterChef 5

Τις συζητήσεις και για 5η σεζόν του MasterChef επιβεβαίωσε ο Πάνος Ιωαννίδης...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Το MasterChef τελειώνει και ο Πάνος Ιωαννίδης έδωσε την είδηση

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και την Ειρήνη Αρβανίτη έδωσε συνέντευξη ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για το MasterChef 5. «Σιγά σιγά ο κόσμος μπαίνει σε μια κανονικότητα. Έχουμε κρατήσει το προσωπικό μας. Η μόνη διαφορά και πολύ σημαντική είναι ότι έχουμε... The post Το MasterChef τελειώνει και ο Πάνος Ιωαννίδης έδωσε την είδηση appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ο Πάνος Ιωαννίδης έδωσε την είδηση για το MasterChef! (Video)

MEDIA  Στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και την Ειρήνη Αρβανίτη έδωσε συνέντευξη ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για το MasterChef 5. «Σιγά σιγά ο κόσμος μπαίνει σε μια κανονικότητα. Έχουμε κρατήσει το προσωπικό μας. Η μόνη διαφορά και πολύ σημαντική είναι ότι έχουμε μειώσει πολύ τις θέσεις και τα κουβέρ που κάνουμε στο “κάθισμα”, όπως το λέμε εμείς εστιατορικά. Όταν ήμουν δέκα ετών ήξερα ότι μου άρεσε η μαγειρική, αλλά δεν το είχα σκεφτεί ως επάγγελμα ποτέ, αλλά πάντα μου άρεσε η μαγειρική. Ήμουν 16 ετών όταν αποφάσισα να γίνω μάγειρας. Ήμουν παιδί του μπαμπά, ο οποίος ήταν πιο πολύ φίλος. Με τη μαμά είχαμε άλλη σχέση. Είμαστε δεμένη οικογέν

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ο Πάνος Ιωαννίδης έδωσε την είδηση για το MasterChef!

Αποκάλυψε πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για το MasterChef 5.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ο πανος ιωαννιδης εδωσε την ειδηση για το masterchef

Δείτε όλα όσα είπε ο Πάνος Ιωαννίδης για το MasterChef. Στην εκπομπή Έλα χαμογέλα και την Ειρήνη Αρβανίτη έδωσε συνέντευξη ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για το MasterChef 5. Σιγά σιγά ο κόσμος μπαίνει σε μια κανονικότητα. Έχουμε κρατήσει το προσωπικό μας. Η μόνη διαφορά και πολύ σημαντική είναι ότι έχουμε μειώσει πολύ τις θέσεις και τα κουβέρ που κάνουμε στο κάθισμα, όπως το λέμε εμείς εστιατορικά. Όταν ήμουν δέκα ετών ήξερα ότι μου άρεσε η μαγειρική, αλλά δεν το είχα σκεφτεί ως επάγγελμα ποτέ, αλλά πάντα μου άρεσε η μαγειρική. Ήμουν 16 ετών όταν αποφάσισα να γίνω μάγειρας. Ήμουν παιδί του μπαμπά, ο οποίος ήταν πιο πολύ φίλος. Με τη μ

Διαβάστε το στο spoilers

Πάνος Ιωαννίδης: «Οδεύουμε για το Master Chef 5» (vid)

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο κριτής του μαγειρικού ριάλιτι Master Chef στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» του Open, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, ότι επίκειται και η 5η έκδοση του ριάλιτι. «Γίνεται συζήτηση για την επόμενη σεζόν, είμαστε όλοι χαρούμενοι και ευχαριστημένοι και πάμε μάλλον για το 5», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ιωαννίδης. Ο γνωστός σεφ δεν […]

Διαβάστε το στο politik.gr

Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκαλύπτει το μέλλον του MasterChef

«Πάμε μάλλον για το MasterChef 5» αποκάλυψε ο Πάνος Ιωαννίδης ο γνωστός σεφ και κριτής του μαγειρικού ριάλιτι.Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» και την Ειρήνη Αρβανίτη μίλησε ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι κατά πιθανότητα θα υπάρξει MasterChef 5. Γίνεται συζήτηση για την επόμενη σεζόν, είμαστε όλοι χαρούμενοι και ευχαριστημένοι και πάμε μάλλον για το 5» είπε. Ο γνωστός σεφ ανέφερε επιπλέον ότι από παιδί αγαπούσε τη μαγειρική: «Όταν ήμουν δέκα ετών ήξερα ότι μου άρεσε η μαγειρική, αλλά δεν το είχα σκεφτεί ως επάγγελμα ποτέ, αλλά πάντα μου άρεσε η μαγειρική. Ήμουν 16 ετών όταν αποφάσισα να γίνω μάγειρας». Για τις σχέσεις με τους γονείς του είπε: «Ήμουν παιδί του μπ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Ο Πάνος Ιωαννίδης έδωσε την είδηση για το MasterChef

Ο Πάνος Ιωαννίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως έχουν ήδη...

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Πάνος Ιωαννίδης - Αποκάλυψε πως έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για το MasterChef 5 (video)

"Eίμαστε όλοι χαρούμενοι και ευχαριστημένοι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο