#Πάνος Ιωαννίδης

Μεγάλη έκπληξη στο MasterChef με την αποχώρηση ενός εκ των φαβορί

Newsbeast.gr
Την παραμονή τους στο MasterChef διεκδίκησαν τρεις παίκτες της μπορντό μπριγάδας, στο επεισόδιο του μαγειρικού διαγωνισμού του STAR που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Ο λόγος για τον Μάριο, τον Γιάννη και τον Αλέξανδρο. Στο τέλος της μαγειρικής τους αναμέτρησης, λοιπόν, ένας εκ των τριών παικτών της μπορντό μπριγάδας του ριάλιτι μαγειρικής θα έπρεπε να αποχωριστεί την μαύρη του ποδιά και να κλείσει για πάντα την πόρτα του πλατό πίσω του. Νωρίς νωρίς, μέσα από την διαδικασία της «τελευταίας ευκαιρίας, ο Άνχελ κατόρθωσε να γλιτώσει και να παρακολουθήσει σαν απλός θεατής την προσπάθεια των συμπαικτών του. Ο καλεσμένος σεφ των τριών κριτών του MasterChef, ο Γιάννης Μαρινόπουλος παρουσίασ
07:00 13/04/2024

MasterChef: Έμειναν άφωνοι οι κριτές με το πιάτο του – «Αξίζει αστέρι Μισελέν, δεν υπάρχει»

patrasevents.gr
"Θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιάτα σε ένα Μισελενάτο εστιατόριο", τόνισε ο Πάνος Ιωαννίδης
03:53 07/03/2024

MasterChef 2024: Δάκρυα και συγκίνηση για την αποχώρηση

Newsit
Οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη στο MasterChef και η αποψινή (27.02.2024) αποχώρηση έφερε δάκρυα και συγκίνηση. Από χθες, οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανακοίνωσαν πως στο εξής τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Μια από τις μεγάλες αλλαγές στο MasterChef είναι ότι πλέον οι δύο αρχηγοί ομάδων δεν βρίσκονται ... Περισσότερα To άρθρο MasterChef 2024: Δάκρυα και συγκίνηση για την αποχώρηση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
01:00 28/02/2024

MasterChef: Απών ο Πάνος Ιωαννίδης – «Του είπαμε να μείνει σπίτι να παίξει με το παιδί»

tlife.gr
Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχτηκαν τους παίκτες στο πρώτο συμβούλιο των ομάδων για To άρθρο MasterChef: Απών ο Πάνος Ιωαννίδης – «Του είπαμε να μείνει σπίτι να παίξει με το παιδί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 01/02/2024

MasterChef: Πώς οι τρεις κριτές γίνονται viral – Οι ατάκες φωτιά

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Το MasterChef επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας και Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, κατάφεραν για μία ακόμη φορά να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον. Στο τελευταίο επεισόδιο των οντισιόν, η dream team έδωσε ρεσιτάλ με Σωτήρη και Λεωνίδα να γίνονται viral στο Twitter. O πρώτος πλησιάσε αθόρυβα τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο την ώρα που δοκίμαζε ένα πιάτο […] Το άρθρο MasterChef: Πώς οι τρεις κριτές γίνονται viral – Οι ατάκες φωτιά εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
01:00 23/01/2024

Masterchef: Η αποκάλυψη του Πάνου Ιωαννίδη για τις αλλαγές

youfly.com
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Πάνος Ιωαννίδης και απάντησε για τον ολοκαίνουργιο κύκλο του MasterChef. The post Masterchef: Η αποκάλυψη του Πάνου Ιωαννίδη για τις αλλαγές appeared first on Youfly.
07:58 09/01/2024

Πάνος Ιωαννίδης – MasterChef: Οι αποκαλύψεις για τον νέο κύκλο του reality μαγειρικής

tlife.gr
Ο νέος κύκλος του MasterChef είναι γεγονός! Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας To άρθρο Πάνος Ιωαννίδης – MasterChef: Οι αποκαλύψεις για τον νέο κύκλο του reality μαγειρικής δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 08/01/2024

MasterChef: Αυτή είναι η αλλαγή που θα δούμε στις audition

govastileto.gr
Το MasterChef θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, με τους τρεις καταξιωμένους σεφ να είναι πανέτοιμοι να βαθμολογήσουν τα πιο γευστικά πιάτα, στην πιο γνωστή τηλεοπτική κουζίνα της Ελλάδας. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επιστρέφουν δυναμικά στις αρχές του 2024, με τις audition να έχουν ήδη ξεκινήσει, για να […]
17:00 05/01/2024

MasterChef: Στον «αέρα» το επίσημο trailer – Πότε κάνει πρεμιέρα;

zappit.gr
Ο νέος κύκλος του MasterChef είναι γεγονός. Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι έτοιμοι να υποδεχθούν στο πλατό […] The post MasterChef: Στον «αέρα» το επίσημο trailer – Πότε κάνει πρεμιέρα; appeared first on Zappit.
22:00 22/12/2023

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η υπέροχη φωτογραφία με τον γιο του και τον Σωτήρη Κοντιζά

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Τα γυρίσματα του MasterChef έχουν ξεκινήσει και οι κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ετοιμάζονται για έναν καταιγιστικό κύκλο. Οι τρεις τους έχουν δημιουργήσει μία φιλική σχέση, οικογενειακή σχεδόν, καθώς μοιράζονται προσωπικά θέματα-ανησυχίες ως μπαμπάδες. Πριν από λίγες ώρες, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε φωτογραφία με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον γιο του Κίμωνα γράφοντας: […] Το άρθρο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η υπέροχη φωτογραφία με τον γιο του και τον Σωτήρη Κοντιζά εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
23:00 20/12/2023

MasterChef: Με σημαντικές αλλαγές η νέα σεζόν – Τι δηλώνουν Κουτσόπουλος, Ιωαννίδης και Κοντιζάας

Newsit
Το MasterChef επιστρέφει με τη νέα χρονιά κι η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» με την Ελπίδα Παπαδοπούλου… τρύπωσαν στα παρασκήνια των πρώτων γυρισμάτων. Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης μίλησαν για τον νέο κύκλο με το γνωστό τους χιούμορ να πρωταγωνιστεί. «Ο Λεωνίδας μας κάλεσε στα γενέθλια του Κίμωνα… έχουμε όλοι παιδιά, ιώσεις, σχολεία ... Περισσότερα To άρθρο MasterChef: Με σημαντικές αλλαγές η νέα σεζόν – Τι δηλώνουν Κουτσόπουλος, Ιωαννίδης και Κοντιζάας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:00 07/12/2023

Πάνος Ιωαννίδης: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες ότι θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας

tlife.gr
Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο γνωστός chef, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε To άρθρο Πάνος Ιωαννίδης: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες ότι θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 16/11/2023

Πάνος Ιωαννίδης: Στιγμές ξεγνοιασιάς στο εξοχικό του στο Πήλιο

onsports.gr
Μπορεί ο Πάνος Ιωαννίδης να μην έχει δείξει στους πάνω…
20:17 17/08/2023

Τα σοφά λόγια του Πάνου Ιωαννίδη για τον γιο του

astrology.gr
Ο γιος του Κωνσταντίνος έγινε ήδη ενός έτους και ο Πάνος Ιωαννίδης γιορτάζει για δεύτερη φορά σήμερα τη γιορτή του πατέρα. Η ζωή του…
13:28 18/06/2023

MasterChef 2023 Τελικός: Σάρωσε η Μαρία Μπέη νικώντας σε μαραθώνιο τελικό

ieidiseis.gr
Ένας τελικός υψηλών μαγειρικών απαιτήσεων για την απονομή του τίτλου και του επάθλου του MasterChef 2023.Το βράδυ της Τετάρτης 14/6 ολοκληρώθηκε ο κύκλος του MasterChef 2023 μετά από 86 επεισόδια γεμάτα πρωτότυπες γεύσεις και μαγειρικές από τους 34 διαγωνιζόμενους που πέρασαν από την κουζίνα. Οι συγγενείς των δύο φιναλίστ και οι πρώην συμπαίκτες τους βρέθηκαν στον εξώστη και παρακολούθησαν την τελευταία τρίωρη μαγειρική αναμέτρηση για το έπαθλο και τον τίτλο του MasterChef. Οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος καλωσόρισαν τους δύο διαγωνιζόμενους, αλλά κι όσους βρέθηκαν στο πλατό του μεγάλου τελικού. Η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας δήλωσαν έτοιμοι να διεκδ
00:46 15/06/2023

MasterChef – Σωτήρης Κοντιζάς: «Το σίγουρο είναι ότι θα το πάρει ή ο Νίκος Τράκας ή η Μαρία Μπέη»

okmag.gr
Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τον μεγάλο τελικό του MasterChef 7, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ. Ο Νίκος Τράκας και η Μαρία Μπέη διεκδικούν τον τίτλο του MasterChef και ρίχνονται στην μάχη της κουζίνας, προκειμένου να τον κατακτήσουν. Οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησαν στην κάμερα του Breakfast […] The post MasterChef – Σωτήρης Κοντιζάς: «Το σίγουρο είναι ότι θα το πάρει ή ο Νίκος Τράκας ή η Μαρία Μπέη» appeared first on OK! Magazine.
12:58 14/06/2023

Η πιο συγκινητική στιγμή για τον Πάνο Ιωαννίδη – Βάφτισε τον γιο του, Κωνσταντίνο

thecaller.gr
Τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής του ζει ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης.Τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής του ζει ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης.Μπορεί να φροντίζει να κρατά τα όσα συμβαίνουν στην προσωπική του ζωή μακριά από τη δημοσιότητα, ωστόσο μοιράστηκε μια πολύ όμορφη είδηση. Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star», αποκάλυψε πως πριν μερικές μέρες βαφτίστηκε ο γιος του, Κωνσταντίνος, που έχει συμπληρώσει […]
18:00 12/06/2023

Πάνος Ιωαννίδης: Βάπτισε τον γιο του – Το όνομα που πήρε ο νεοφώτιστος

instyle.gr
Σε κλειστό κύκλο ο Πάνος Ιωαννίδης βάπτισε τον γιο του. Ο μικρούλης, που έγινε ενός έτους στις 6 Μαΐου, πήρε το όνομα Κωνσταντίνος. Η βάπτιση έγινε στο Πήλιο, αγαπημένος προορισμός του γνωστού σεφ. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Ioannidis (@ioannidispanos) Ο ίδιος ο Πάνος Ιωαννίδης, μιλώντας στο […] The post Πάνος Ιωαννίδης: Βάπτισε τον γιο του – Το όνομα που πήρε ο νεοφώτιστος appeared first on InStyle.
11:46 12/06/2023

Πάνος Ιωαννίδης: Αποκλειστικές φωτό από τη βάφτιση του γιου του

queen.gr
Τον γιο τους σε μια πανέμορφη εκκλησία στο Πήλιο βάφτισε το πρωί της Κυριακής (4-06) ο Πάνος Ιωαννίδης και η σύντροφός του.Περισσότερα...
14:17 04/06/2023

Πάνος Ιωαννίδης: Ο κριτής του MasterChef σε ρόλο – έκπληξη σε τηλεοπτική σειρά

tlife.gr
Για τη φετινή πορεία του MasterChef και τον ερχομό του γιου του, μίλησε ο Πάνος Ιωαννίδης To άρθρο Πάνος Ιωαννίδης: Ο κριτής του MasterChef σε ρόλο – έκπληξη σε τηλεοπτική σειρά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 02/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load