Μαρέβα Μητσοτάκη: Η φωτογραφία με την κόρη της, Σοφία για τα γενέθλια της (ΕΙΚΟΝΑ)

10:21 - 07/06/2020

Τα γενέθλια της γιορτάζει σήμερα η 23χρονη κόρη της Μαρέβας Γκραμπόφσκι και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.  The post Μαρέβα Μητσοτάκη: Η φωτογραφία με την κόρη της, Σοφία για τα γενέθλια της (ΕΙΚΟΝΑ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κυριάκος – Μαρέβα Μητσοτάκη: Οι τρυφερές ευχές στην κόρη τους για τα γενέθλια της (pics)

Γενέθλια έχει σήμερα η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβα Γκραμπόφκσι, Σοφία. Η Σοφία έγινε 23 ετών και οι γονείς της, της ευχήθηκαν και… ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Κυριάκος – Μαρέβα Μητσοτάκη: Οι τρυφερές ευχές στην κόρη τους για τα γενέθλια της (pics) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μαρέβα Μητσοτάκη: Γενέθλια για την κόρη της - Δείτε πόσο χρονών γίνεται

Με μια ανάρτησή της στο Instagram ευχήθηκε στην πρωτότοκη κόρη της.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κ. Μητσοτάκης: Η ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης του (φώτο)

Γενέθλια έχει σήμερα η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβα Γκραμπόφσκι, Σοφία Μητσοτάκη, η οποία γίνεται 23 ετών. «Χρόνια πολλά Σοφάκι μου. Να είσαι γερή και ευτυχισμένη» έγραψε στο Instagram ο πρωθυπουργός. Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης ανήρτησε και μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται μαζί με την κόρη του. View this post on Instagram Χρόνια Πολλά Σοφάκι μου ????❤️ Να είσαι γερή και ευτυχισμένη! A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) on Jun 7, 2020 at 1:31am PDT Σε ανάλογη ανάρτηση προχώρησε και η κα Γκραμπόφσκι. «Το κοριτσάκι μου έγινε 23! Χρόνια πολλά φως της ζωής μου!» View this post on Instagram Το κοριτσάκι μου έγινε 23! Χρόνια πολλ

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας