Μαρέβα Μητσοτάκη: Η φωτογραφία με την κόρη της, Σοφία για τα γενέθλια της (ΕΙΚΟΝΑ)
10:21 - 07/06/2020
Τα γενέθλια της γιορτάζει σήμερα η 23χρονη κόρη της Μαρέβας Γκραμπόφσκι και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
The post Μαρέβα Μητσοτάκη: Η φωτογραφία με την κόρη της, Σοφία για τα γενέθλια της (ΕΙΚΟΝΑ) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κυριάκος – Μαρέβα Μητσοτάκη: Οι τρυφερές ευχές στην κόρη τους για τα γενέθλια της (pics)
Γενέθλια έχει σήμερα η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβα Γκραμπόφκσι, Σοφία. Η Σοφία έγινε 23 ετών και οι γονείς της, της ευχήθηκαν και… ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Κυριάκος – Μαρέβα Μητσοτάκη: Οι τρυφερές ευχές στην κόρη τους για τα γενέθλια της (pics) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μαρέβα Μητσοτάκη: Γενέθλια για την κόρη της - Δείτε πόσο χρονών γίνεται
Με μια ανάρτησή της στο Instagram ευχήθηκε στην πρωτότοκη κόρη της.
Διαβάστε το στο NewsBombΚ. Μητσοτάκης: Η ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης του (φώτο)
Γενέθλια έχει σήμερα η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβα Γκραμπόφσκι, Σοφία Μητσοτάκη, η οποία γίνεται 23 ετών.
«Χρόνια πολλά Σοφάκι μου. Να είσαι γερή και ευτυχισμένη» έγραψε στο Instagram ο πρωθυπουργός.
Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης ανήρτησε και μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται μαζί με την κόρη του.
View this post on Instagram Χρόνια Πολλά Σοφάκι μου ????❤️ Να είσαι γερή και ευτυχισμένη! A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) on Jun 7, 2020 at 1:31am PDT
Σε ανάλογη ανάρτηση προχώρησε και η κα Γκραμπόφσκι.
«Το κοριτσάκι μου έγινε 23! Χρόνια πολλά φως της ζωής μου!»
View this post on Instagram Το κοριτσάκι μου έγινε 23! Χρόνια πολλ
Διαβάστε το στο pronews.gr