Ραφαέλα Πλαστήρα: «Δεν θα πήγαινα ποτέ στο GNTM, είναι ένα παιχνίδι και δεν μου ταιριάζει»

08:15 - 31/10/2019

Τη Σταρ Ελλάς 2019, Ραφαέλα Πλαστήρα, υποδέχθηκε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα”. Η φετινή νικήτρια των καλλιστείων, απάντησε και […] The post Ραφαέλα Πλαστήρα: «Δεν θα πήγαινα ποτέ στο GNTM, είναι ένα παιχνίδι και δεν μου ταιριάζει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ραφαέλα Πλαστήρα: «Δεν θα πήγαινα ποτέ στο GNTM» (βίντεο)

Η Σταρ Ελλάς 2019, Ραφαέλα Πλαστήρα είπε ότι «οι κριτές είναι πολύ σκληροί, μπλοκάρουν τα κορίτσια, είναι ένα παιχνίδι και δεν μου ταιριάζει».

Διαβάστε το στο

«Δεν θα πήγαινα ποτέ στο GNTM, είναι ένα παιχνίδι και δεν μου ταιριάζει»

Η φετινή νικήτρια των καλλιστείων, Ραφαέλα Πλαστήρα, βρέθηκε στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη στην...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ραφαέλα Πλαστήρα: «Δεν θα πήγαινα ποτέ στο GNTM γιατί…»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Σταρ Ελλάς 2019, Ραφαέλα Πλαστήρα, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ραφαέλα Πλαστήρα: «Δεν θα πήγαινα ποτέ στο GNTM, είμαι ευαίσθητη κοπέλα»

​​​​​​​Η Σταρ Ελλάς 2019, Ραφαέλα Πλαστήρα, μίλησε για το GNTM στην Ελεονώρα Μελέτη και υποστήριξε πως δεν θα πήγαινε ποτέ σε ένα τέτοιο ριάλιτι, γιατί οι κριτές είναι πολύ σκληροί και εκείνη μια ευαίσθητη κοπέλα.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο