Κωνσταντίνα Μιχαήλ σε Γιώργο Λιάγκα: «Γιατί δεν μου μιλάς όταν με βλέπεις στον δρόμο»;

14:57 - 11/10/2019

Ο Γιώργος Λιάγκας καλωσόρισε στο πλατό της εκπομπής του την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, το μεσημέρι της Παρασκευής. Η κουβέντα τους, όμως, […] The post Κωνσταντίνα Μιχαήλ σε Γιώργο Λιάγκα: «Γιατί δεν μου μιλάς όταν με βλέπεις στον δρόμο»; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιάγκας-Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Γιατί δεν μου μιλάς όταν με βλέπεις στον δρόμο»; (βίντεο)

Ο Γιώργος Λιάγκας καλωσόρισε στο πλατό της εκπομπής του την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, το μεσημέρι της Παρασκευής. Η κουβέντα τους, όμως, πήρε κάποια στιγμή μια… ιδιαίτερη τροπή. Η ηθοποιός, είπε πως αναρωτιέται αν δείχνει φοβιστική και αιφνιδίασε τον παρουσιαστή ρωτώντας τον γιατί δεν της μιλάει όταν την συναντάει στον δρόμο! Ο διάλογος που είχαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, εξελίχθηκε ως εξής: Εγώ σε βλέπω πολύ γλυκιά, καθόλου φοβιστική. Γιατί δεν μου μιλάς άμα με βλέπεις στον δρόμο; Εγώ δεν σου μιλάω;Όχι. Πότε δεν σου έχω μιλήσει;Έχουμε βγει και μαζί. Έχουμε βγει μαζί εμείς;Αστειεύομαι. Τελευταία φορά που σε είδα ήταν το καλοκαίρι σε μια εκδήλωση στη Βουλιαγμένη.Μίλησα με όλους τους φ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ πήγε στον Λιάγκα και δεν δίστασε να του την πει (Video)

Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει κάποιος να κάνει τον Γιώργο Λιάγκα να αισθανθεί τόσο αμήχανα. H Κωνσταντίνα Μιχαήλ στον Γιώργο Λιάγκα μίλησε ευθέως και δεν δίστασε καθόλου να του πει ποια πιστεύει ότι είναι τα λάθη του. Το μεσημέρι της Παρασκευής, πήγε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στον Γιώργο Λιάγκα και με αφορμή μια […] Το άρθρο Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ πήγε στον Λιάγκα και δεν δίστασε να του την πει (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Διαβάστε το στο ipop.gr

Κωνσταντίνα Μιχαήλ σε Γιώργο Λιάγκα: «Γιατί δεν μου μιλάς όταν με βλέπεις στον δρόμο»; (vid)

«Κατόπιν εορτής όμως… Αφού έστησες όλο τον κόσμο στον τοίχο…»

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο