Κωνσταντίνα Μιχαήλ σε Γιώργο Λιάγκα: «Γιατί δεν μου μιλάς όταν με βλέπεις στον δρόμο»;
14:57 - 11/10/2019
Ο Γιώργος Λιάγκας καλωσόρισε στο πλατό της εκπομπής του την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, το μεσημέρι της Παρασκευής. Η κουβέντα τους, όμως, […]
The post Κωνσταντίνα Μιχαήλ σε Γιώργο Λιάγκα: «Γιατί δεν μου μιλάς όταν με βλέπεις στον δρόμο»; appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Λιάγκας-Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Γιατί δεν μου μιλάς όταν με βλέπεις στον δρόμο»; (βίντεο)
Ο Γιώργος Λιάγκας καλωσόρισε στο πλατό της εκπομπής του την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, το μεσημέρι της Παρασκευής. Η κουβέντα τους, όμως, πήρε κάποια στιγμή μια… ιδιαίτερη τροπή. Η ηθοποιός, είπε πως αναρωτιέται αν δείχνει φοβιστική και αιφνιδίασε τον παρουσιαστή ρωτώντας τον γιατί δεν της μιλάει όταν την συναντάει στον δρόμο!
Ο διάλογος που είχαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, εξελίχθηκε ως εξής:
Εγώ σε βλέπω πολύ γλυκιά, καθόλου φοβιστική.
Γιατί δεν μου μιλάς άμα με βλέπεις στον δρόμο;
Εγώ δεν σου μιλάω;Όχι.
Πότε δεν σου έχω μιλήσει;Έχουμε βγει και μαζί.
Έχουμε βγει μαζί εμείς;Αστειεύομαι.
Τελευταία φορά που σε είδα ήταν το καλοκαίρι σε μια εκδήλωση στη Βουλιαγμένη.Μίλησα με όλους τους φ
Διαβάστε το στο pronews.grΗ Κωνσταντίνα Μιχαήλ πήγε στον Λιάγκα και δεν δίστασε να του την πει (Video)
Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει κάποιος να κάνει τον Γιώργο Λιάγκα να αισθανθεί τόσο αμήχανα. H Κωνσταντίνα Μιχαήλ στον Γιώργο Λιάγκα μίλησε ευθέως και δεν δίστασε καθόλου να του πει ποια πιστεύει ότι είναι τα λάθη του. Το μεσημέρι της Παρασκευής, πήγε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στον Γιώργο Λιάγκα και με αφορμή μια […]
Το άρθρο Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ πήγε στον Λιάγκα και δεν δίστασε να του την πει (Video) εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε το στο ipop.grΚωνσταντίνα Μιχαήλ σε Γιώργο Λιάγκα: «Γιατί δεν μου μιλάς όταν με βλέπεις στον δρόμο»; (vid)
«Κατόπιν εορτής όμως… Αφού έστησες όλο τον κόσμο στον τοίχο…»
Διαβάστε το στο to10.gr