ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΜΟΓΓΟΛΕ! Προκλητικός Ερντογάν: Αν η Ελλάδα δεν μάθει τα όριά της, η Τουρκία ξέρει τι θα κάνει
00:34 - 09/06/2020
Σε άνευ προηγουμένου προειδοποιήσεις προέβη απόψε ο Τούρκος πρόεδρος προς την Ελλάδα για το θέμα της ανατολικής Μεσογείου. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε συνέντευξή του στην τουρκική κρατική τηλεόραση TRT, συνέστησε στην Ελλάδα να μάθει τα όριά της πριν απευθυνθεί στην Τουρκία και προειδοποίησε ότι αν δεν το κάνει, η Άγκυρα ξέρει να απαντήσει. «Η […]
Διαβάστε Περισσότερα στο makeleio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Προκλητικός Ερντογάν προς Αθήνα: Αν δεν μάθει τα όριά της, η Τουρκία είναι εμφανές τι θα κάνει
Προκλητικός κατά της χώρας μας εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απαντώντας με χάρτες για τα οικόπεδα στα οποία σχεδιάζει να πραγματοποιήσει γεωτρήσεις εντός της ελληνικής ΑΟΖ. Μάλιστα έφτασε σε σημείο να συστήσει στην Ελλάδα «να μαζευτεί».
«Η Ελλάδα δεν μένει ήσυχη και πετάει διάφορα. Βγαίνει και λέει αβάσιμα πράγματα. Ποια είναι αυτή η χώρα που μιλάει έτσι; Τέτοιες κουβέντες τις λένε στην Τουρκία; Σε ποιον νομίζεις ότι μιλάς; Για μαζέψου λίγο. Για μάθε τα όριά σου! Αν δεν μάθει τα όριά της, η Τουρκία είναι εμφανές τι θα κάνει» είπε χαρακτηριστικά κατά τη χθεσινοβραδινή του συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο TRT.
Δείχνοντας χάρτες και πίνακες με τις επ
Διαβάστε το στο thestival.grΕρντογάν: Αν η Ελλάδα δεν μάθει τα όριά της, η Τουρκία είναι εμφανές τι θα κάνει (Photo/Video)
Πολιτική
Σε νέα πρόκληση κατά της Ελλάδας προχώρησε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απαντώντας με χάρτες για τα οικόπεδα στα οποία σχεδιάζει να πραγματοποιήσει γεωτρήσεις εντός της ελληνικής ΑΟΖ. Μάλιστα έφτασε σε σημείο να συστήσει στην Ελλάδα «να μαζευτεί».
«Η Ελλάδα δεν μένει ήσυχη και πετάει διάφορα. Βγαίνει και λέει αβάσιμα πράγματα. Ποια είναι αυτή η χώρα που μιλάει έτσι; Τέτοιες κουβέντες τις λένε στην Τουρκία; Σε ποιον νομίζεις ότι μιλάς; Για μαζέψου λίγο. Για μάθε τα όριά σου! Αν δεν μάθει τα όριά της, η Τουρκία είναι εμφανές τι θα κάνει» είπε χαρακτηριστικά κατά τη χθεσινοβραδινή του συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο TRT.
Δείχνοντας χάρτες και πίνακες με τις επτά περιοχές
Διαβάστε το στο topontiki.grΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΜΟΓΓΟΛΕ! Προκλητικός Ερντογάν: Αν η χώρα μας δεν μάθει τα όριά της, η Τουρκία ξέρει τι θα κάνει
Σε άνευ προηγουμένου προειδοποιήσεις προέβη απόψε ο Τούρκος πρόεδρος προς την Ελλάδα για το θέμα της ανατολικής Μεσογείου. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε συνέντευξή του στην τουρκική κρατική τηλεόραση TRT, συνέστησε στην Ελλάδα να μάθει τα όριά της πριν απευθυνθεί στην Τουρκία και προειδοποίησε ότι αν δεν το κάνει, η Άγκυρα ξέρει να απαντήσει. Η Ελλάδα δεν μένει ήσυχη και πετάει διάφορα. Βγαίνει και λέει αβάσιμα πράγματα. Ποια είναι αυτή η χώρα που μιλάει έτσι; Τέτοιες κουβέντες τις λένε στην Τουρκία; Σε ποιον νομίζεις ότι μιλάς; Για μαζέψου λίγο. Για μάθε τα όριά σου! Αν δεν μάθει τα όριά της, η Τουρκία είναι εμφανές τι θα κάνει, προειδοποίησε ο Τούρκος πρόεδρος, ο οποίος δείχνοντας πάλι το νέο
Διαβάστε το στο spoilers