Γιώργος Παπαδάκης: Έχω κουβαλήσει μέχρι και στεφάνια σε νεκροταφείο

00:48 - 09/06/2020

Ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ο καλεσμένος του "Ενώπιος Ενωπίω" της Δευτέρας με τον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε για τις δουλείες που έκανε πριν ξεκινήσει την καριέρα του ως δημοσιογράφος.

Διαβάστε Περισσότερα στο real.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Παπαδάκης: «Μέχρι που έχω σηκώσει και στεφάνια σε νεκροταφείο»

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Γιώργος Παπαδάκης, σε μια συνέντευξη αποκάλυψε πολλά από την προσωπική και την επαγγελματική του ζωή

Διαβάστε το στο

Γιώργος Παπαδάκης: Έχω κάνει τα πάντα, έχει σηκώσει ακόμα και στεφάνια σε νεκροταφείο

«Έχω κάνει όλες τις δουλειές που μπορείς να φανταστείς. Μέχρι που έχω σηκώσει και στεφάνια σε νεκροταφείο», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης στον Νίκο Χατζηνικολάου.Ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ο καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» της Δευτέρας. Αρχικά, ο πολύπειρος δημοσιογράφος αποκάλυψε πως κατάφερε να χάσει 18 κιλά και να κόψε το κάπνισα, κατά τη διάρκεια της πανδημία του κορονοϊού. «Έχασα 18 κιλά μέσα στην καραντίνα και έκοψα και το κάπνισμα. Κάπνιζα πολλά χρόνια. Το έκοψα. Με το πρώτο μνημόνιο ξανάρχισα το κάπνισμα. Με έσκασαν και αυτοί που έρχονταν καλεσμένοι. Τώρα το τσιγάρο μου είναι το κομπολογάκι μου», είπε. «Πλάκα μου κάνεις; Δεν το ήξερα αυτό» Παράλληλα, αποκάλυ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Γιώργος Παπαδάκης στο «Ενώπιος Ενωπίω»: Έχω κουβαλήσει μέχρι και στεφάνια σε νεκροταφείο

Γιώργος Παπαδάκης στο "Ενώπιος Ενωπίω": Καλεσμένος της εκπομπής το βράδυ της Δευτέρας ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος μίλησε για όλα μεταξύ άλλων για τις δουλειές που έχει κάνει πριν ξεκινήσει την καριέρα του στο δημοσιογραφικό στίβο.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ real.gr

Αυτό είναι το πιο υγιεινό φρούτο του κόσμου, σύμφωνα με ερευνητές

Χαρακόπουλος: Η τεχνητή νοημοσύνη πρέπει να παραμείνει υπηρέτης του ανθρώπου

Ιταλός ΥΠΕΞ για τις ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο: «Απαράδεκτα τα όσα συμβαίνουν»

Κυψέλη: Ολοκληρώθηκε η απολογία των δύο αδερφών που σκότωσαν τον ξάδερφό τους

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εφοριακών στην Κέρκυρα: Χειροπέδες σε υποδιευθυντή ΔΟΥ, ελεγκτές, υπάλληλο και λογιστή

Ζέσταμα κινητήρα όταν έχει κρύο: Μύθος ή αλήθεια;