Ο Παπαδάκης άφησε “κόκκαλο” τον Χατζηνικολάου – «Πλάκα μου κάνεις; Τώρα το μαθαίνω»

08:03 - 09/06/2020

Το 1986 ο Γιώργος Παπαδάκης συμμετείχε στην εκπομπή της ΕΡΤ “3 στον αέρα” με τη Σεμίνα Διγενή και τον Νάσο […] The post Ο Παπαδάκης άφησε “κόκκαλο” τον Χατζηνικολάου – «Πλάκα μου κάνεις; Τώρα το μαθαίνω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Παπαδάκης: Τι αποκάλυψε για τον Νίκο Χατζηνικολάου μετά από χρόνια: «Πλάκα μου κάνεις; Τώρα το μαθαίνω» (Video)

MEDIA  Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Παπαδάκης ο οποίος μεταξύ άλλων προχώρησε σε αποκαλύψεις που έρχονται από το μακρινό παρελθόν. Αναφερόμενος στην εκπομπή της ΕΡΤ “3 στον αέρα” στην οποία συμμετείχε με τη Σεμίνα Διγενή και τον Νάσο Αθανασίου, αποκάλυψε ότι όταν ο τελευταίος αποχώρησε, η Σεμίνα ήθελε να προτείνει τον Νίκο Χατζηνικολάου, κάτι που ο ίδιος έμαθε τόσα χρόνια μετά κατά τη διάρκεια της εκπομπής! Μετά την πρώτη αποκάλυψη, βέβαια, ακολούθησαν και άλλες… Γιώργος ΠαπαδάκηςΔημοσιογραφίαπρώτα βήματαΝίκος ΧατζηνικολάουαποκάλυψηβίντεοHas video: Exclude from popular: 0

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Άναυδος ο Χατζηνικολάου με την αποκάλυψη του Παπαδάκη! «Πλάκα μου κάνεις; Τώρα το μαθαίνω»

Το 1986 ο Γιώργος Παπαδάκης συμμετείχε στην εκπομπή της ΕΡΤ “3 στον αέρα” με τη Σεμίνα Διγενή και τον Νάσο Αθανασίου. Όταν χρειάστηκε να βρουν έναν νέο δημοσιογράφο, μετά την αποχώρηση του Νάσου Αθανασίου, η Σεμίνα Διγενή ήθελε να πάρει τον Νίκο Χατζηνικολάου, κάτι που ο ίδιος έμαθε για πρώτη φορά χθες το βράδυ στο “Ενώπιος Ενωπίω” από τον Γιώργο Παπαδάκη κι έμεινε άφωνος. «Δεν ήταν προγραμματισμένο να βγω στην τηλεόραση. Ετοιμαζόταν αυτή η μεσημεριανή εκπομπή, δεν υπήρχε τίτλος, στηνόταν το περιεχόμενο… Ήταν ο Νάσος Αθανασίου με τη Σεμίνα Διγενή που έψαχναν έναν άνθρωπο για να είναι υπεύθυνος του ρεπορτάζ, αυτός ο […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο