Το απίθανο περιστατικό που αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαδάκης – «Μου άφησε το μωρό χεσ…νο στο πλατό κι έφυγε»

08:30 - 09/06/2020

Ένα απίθανο περιστατικό από την εποχή που δούλευε στην ΕΡΤ αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαδάκης στο “Ενώπιος Ενωπίω”. Όπως εξήγησε ο […] The post Το απίθανο περιστατικό που αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαδάκης – «Μου άφησε το μωρό χεσ…νο στο πλατό κι έφυγε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το απρόοπτο περιστατικό με τον Γιώργο Παπαδάκη: Μου άφησε το μωρό στο πλατό και έφυγε

Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει ζήσει πολλά απρόοπτα στον τηλεοπτικό αέρα μιας και μετρά τρεις δεκαετίες παρουσίας...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Το απίθανο περιστατικό που αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαδάκης – «Μου άφησε το μωρό χεσ…νο στο πλατό κι έφυγε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απίθανο περιστατικό από την εποχή που δούλευε στην ΕΡΤ αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαδάκης στο “Ενώπιος Ενωπίω”. Όπως εξήγησε ο γνωστός παρουσιαστής, το 1986 που έκανε την εκπομπή “3 στον αέρα”, ένας αγανακτισμένος πατέρας μπήκε στο πλατό μαζί με το μόλις λίγων μηνών μωρό του, το οποίο άφησε στο τραπέζι κι έφυγε.   «Θέλω να […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Παπαδάκης: Μου άφησε το μωρό χεσ…νο στο πλατό κι έφυγε

Το απίστευτο περιστατικό που συνέβη κατά την διάρκεια εκπομπής του

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο