Ο Γιάννης Αϊβάζης συγκινεί την Μαρία Κορινθίου: «Εγώ είμαι υπεύθυνος για όλα όσα πέρασες…» Video
11:09 - 09/06/2020
Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης πήραν... συνέντευξη ο ένας από τον άλλον στην εκπομπή της ΕΡΤ "Σημείο Συνάντησης".
The post Ο Γιάννης Αϊβάζης συγκινεί την Μαρία Κορινθίου: «Εγώ είμαι υπεύθυνος για όλα όσα πέρασες…» Video appeared first on TLIFE.
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η εξομολόγηση του Γιάννη Αϊβάζη στη Μαρία Κορινθίου: Θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο για όσα πέρασες (βίντεο)
Οι δυο σύζυγοι συναντήθηκαν και είχαν πολλά να πουν
Διαβάστε το στο Ο Γιάννης Αϊβάζης συγκινεί την Μαρία Κορινθίου: «Εγώ είμαι υπεύθυνος για όλα όσα πέρασες…»
Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης πήραν… συνέντευξη ο ένας από τον άλλον στην εκπομπή της ΕΡΤ «Σημείο Συνάντησης». Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε για ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Ο Γιάννης Αϊβάζης συγκινεί την Μαρία Κορινθίου: «Εγώ είμαι υπεύθυνος για όλα όσα πέρασες…» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ο Γιάννης Αϊβάζης εξομολογείται στη Μαρία Κορινθίου: «Θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο για την επιλόχεια κατάθλιψη»
Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Σημείο Συνάντησης» βρέθηκαν η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης, οι οποίοι μίλησαν για τη γνωριμία, τη σχέση, τον γάμο...
Διαβάστε το στο govastileto.grO Αϊβάζης έκανε τη Μαρία Κορινθίου να κλάψει: «Θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο για όσα πέρασες» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης με το ζευγάρι να συζητά για θέματα που καθόρισαν τη σχέση τους στον χρόνο.
Μάλιστα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης συγκίνησε κάποια στιγμή τη σύζυγό του λέγοντάς της για πρώτη φορά ότι θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για την επιλόχειο κατάθλιψη που εκείνη πέρασε μετά τη γέννηση της κόρης τους, Ισμήνης.
«Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο πίστευα… Ακόμη και να γύριζα πίσω και να ξαναγινόντουσαν τα ίδια πράγματα, θα έκανα τα ίδια. Από εκεί και πέρα, όμως, υπήρξαν καταστάσεις, τις οποίες δεν θα ήθελα να ξαναζήσω. Σίγουρα θεώρησα τον εαυτό μου λίγο υπεύθυνο. Εγώ έφταιγα που μπήκες σε αυτή την διαδικασία. Όλο αυτό που πέρασες με τ
Διαβάστε το στο topontiki.grΟ Γιάννης Αϊβάζης στη Μαρία Κορινθίου: «Θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο για την επιλόχειο κατάθλιψη»
Αναφορικά με την επιλόχειο καταθλιψη που πέρασε η Μαρία Κορινθίου, ο Γιάννης Αϊβάζης, εξομολογήθηκε
Διαβάστε το στο mononews.grΓιάννης Αϊβάζης σε Μαρία Κορινθίου: «Θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο για την επιλόχεια κατάθλιψη»
Όσα εξομολογήθηκαν οι δύο ηθοποιοί
Διαβάστε το στο patrasevents.gr